Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 90 - modellalkat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
afeher
csendes tag
Nagyságrendekkel jobbnak tűnt a korábbiaknál CM12.1 Final V3 alapú Fuel OS, de ennél is elfogyott a ram, max. 2 napig bírta. Itt működött a gps, és a szinkronizáció is. Csak a ram fogyás volt a gond, amennyire észrevettem.
Végeredményben mégis elég volt ahhoz, hogy KK romra térjek vissza. Bár azokban is vannak néha furcsa dolgok. :-)
Nem adom fel, mindig próbálgatom az újabbakat. De mivel az elsődleges telefonomról van szó, így a telefon, mobilnet és wifi funkciók kötelezőek. -
afeher
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt hónapokban nagyon sok romot kipróbáltam, többnyire KK és CM12.1 változatok felváltva.
Egy ideje bármely KK romot teszem vissza, nem érzékeli a SIM-et. X-es telefonom van, és így mindkét SIM foglalatot hiányolja, telefonként nem tudom használni.
Ha visszateszek egy CM12.1 romot, újra minden rendben (kivéve ugye a gps és ram hibákat).
CTR és TWRP recoveryvel is próbálkoztam, hátha az a baj, de ebből a szempontból nincs különbség.
Ja, és próbáltam a stock v4-et is, de az sem érzékeli a simeket.
Találkoztatok már ilyen hibával? Tudja valaki a megoldást?
Előre is köszönöm a segítséget! -
afeher
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasom a témát, de még nem írtam semmit. Az utóbbi napokban megszabadultam a gyári rendszeremtől is a lassan két éves 7041X-emen.
Most jutottam odáig, hogy vettem a bátorságot kipróbálni a MIUI romot. A cél a 7-es volt, és fenn is van.
A módszer a következő volt:
A Material++-ról indultam, TWRP-vel feltettem a 6-ost (v5.5.22), majd mindenféle wipe vagy factory reset nélkül szintén TWRP-vel a 6.5-öst (v5.7.2), majd hasonlóan a 7-est (v5.8.13).
Én semmilyen hibaüzenettel nem találkoztam közben.Ha telefonálni és levelezni lehet vele, akkor marad egy darabig. Ha esetleg tudok segíteni ezt-azt megnézve, tesztelve rajta, írjátok nyugodtan.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest