- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rise17
tag
Sziasztok! ha elromlik a telefon,vagy eltünik és biztosítás van rá milyet adnak helyette?
-
Rise17
tag
ugyanaz történt....
-
Rise17
tag
a preloader elől elfelejtettem kivenni a pipát... most ezt dobálja ki
nem tudok belépni... -
Rise17
tag
nem érzékeli a telefon már a gépet hiába rakom bele az aksit,nem tolja fel a romot,nem tudok vele mit csinalni...
probáltam felrakni a gyári romot,de a boot képernyőnél megallt mindig... probaltam felrakni 1 custom recovery-t
meg 1 romot ..de mióta felraktam a recoveryt azóta nem érzékeli a gép a telefont,ha rádugom nem tölti csak a led vilagit -
Rise17
tag
jo teljesen meghalt a készülék,fekete képernyő hiába nyomom a telefont hogy kapcsoljon be nem csinal semmit....ha vodafonehoz beviszem megcsinaljak vagy latjak hogy hozzá nyultam?
-
Rise17
tag
most felment,de a digiceles bootindito maradt,és onnan nem megy tovább... probáltam mindkét romot
-
Rise17
tag
Sziasztok! nekem ezt irja mikor vissza akarom rakni a gyárit,már próbáltam 100x.de mindig ezt irja! mi lehet a probléma?
pmt changed for the rom it must be download!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest