Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundytha
csendes tag
Fényképet itt is csak a telefonban rögzített nevekhez tudsz rendelni. A SIM kártyáról átmásolhatod őket.
Kontaktok - MENÜ gomb - Importálás/exportálás - Exportálás *innen...*ide. Ha a nevek a teloban vannak, akkor: Szekesztés és tapi a szürke arcképre, és itt kiválaszthatod honnan milyen képet szeretnél megadni. Nekem kb. 2 perc volt. -
Bundytha
csendes tag
válasz
-dexter- #185 üzenetére
Egy karton cigi áráért, szerintem teljesen jó. Az akkuról: én azt vettem észre, ha nem hagyom nagyon (30-40%) lemerülni, és onnan töltöm fel, akkor simán elmegy 3-4 napot is. Viszont ha 10-15%-nál töltöm fel 100%-ra akkor érdekes egy nap és megint kivan. Ennyi észrevételem van, plussz a fentebb leírt LED jelzést hiányolom. Nálam a netbook szerepét semmilyen mobil nem tudja átvenni, ha hosszabb útra kell utaznom, úgy is azt is viszem magammal. Ha viszont valahol épp valamit meg kell néznem neten, vagy keresnem kell valamit, gyorsan le kell fényképeznem valamit (pl egy menterendet) és elküldenem, stb erre ez az alcatel is tökéletesen megfelel. Belépő szintű mobil, de szerintem a "júzerek" 70%-a facebook és vibernél többre nem is használja a százezres mobilját.
-
Bundytha
csendes tag
Sziasztok!
Én kb egy hete nyúzok egy ilyen kis aranyost, egy almás 3GS-t váltott nálam, sajna az öreg megadta magát. Telenoros csomagban 9990 magyar pénzért szerintem teljesen megéri, nem értem miért kellene az okosteloknak megmaradni az 50ezres árkategóriában. A C1-ről nekem is kellemes tapasztalataim vannak eddig, pontosan azt kaptam tőle amit vártam. Egyenlőre teljesen jó társ, ha valaki nem a DOOM Csitrillót akarja rajt végigtolni.
A kérdésem nekem is csak az lenne, hogy a tesztben azt írtátok, van LED visszajelzés, de nálam ez a kis pilács csak akkor világít, ha töltőre dugom. Ez normális? Beállításokban sem találok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest