Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kensington

csendes tag

válasz hedelas #287 üzenetére

Hello!

Örülök, hogy sikerült.
    Nekem MIUI van jelenleg, de nem tökéletes. Sajnos ez a ROM is TCL S950-hez van eredetileg, vagyis Dual SIM és No microSD :F Ezzel az a baj, hogy az SD kártya mountolása nem működik és minden újraindításnál meghal a processz ami ezt végezné, és bedob egy felugró ablakot, amit le kell okézni. Aztán közben le kell választani az SD kártyát és visszamountolni. Kicsit idegesítő, de utána működik.
    Plusz a Facebook értesítések nem mindig jelennek meg az állapotsávban.
    Más hibát eddig nem tapasztaltam vele. Egyébként szép, gyors ROM.

Amiért MIUI van fent annak az is az oka, hogy sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem csináltam mentést a gyáriról - ( volt, de CWM-mel nyomtam egy format SD-t amikor beletettem a kártyát, de ez a telefon belső memoriát formázta.... Ami a vinyón volt, az meg nem használható Bad sectorosodás miatt... :O )

Szóval mindenképppen csinálj Backup-ot az eredeti ROM-ról, mielőtt másikat tennél fel.
    MTK Droid Tools segíthet, és még én is érdekelt lennék benne .. :C :C :C Én is keresek már egy ideje gyári ROM-ot ehhez a single SIM változathoz.
    Minden ROM amit neten megtalálsz ehhez a telefonhoz (jobbanmondva TCL S950-hez fogsz találni csak) - az a Dual SIM-es vátozat és nekem egyik sem volt tökéletes. Szóval lehet, hogy a gyárival jobban jársz, de ezt majd te kitapasztalod. Főleg, ha egy frissebb ROM van a telefonodon pl 01005 vagy attól fölfelé.

Üdv,

• Chronos6

tag

válasz hedelas #287 üzenetére

Gyári romok nagyon ritkák, ajánlom hogy mentsd le és ha lehet töltsd fel valahova ha van rá mód. Megkérdezhetem melyik verzión vagy?

Új hozzászólás Aktív témák