Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kensington
csendes tag
Hello!
Örülök, hogy sikerült.
Nekem MIUI van jelenleg, de nem tökéletes. Sajnos ez a ROM is TCL S950-hez van eredetileg, vagyis Dual SIM és No microSDEzzel az a baj, hogy az SD kártya mountolása nem működik és minden újraindításnál meghal a processz ami ezt végezné, és bedob egy felugró ablakot, amit le kell okézni. Aztán közben le kell választani az SD kártyát és visszamountolni. Kicsit idegesítő, de utána működik.
Plusz a Facebook értesítések nem mindig jelennek meg az állapotsávban.
Más hibát eddig nem tapasztaltam vele. Egyébként szép, gyors ROM.Amiért MIUI van fent annak az is az oka, hogy sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem csináltam mentést a gyáriról - ( volt, de CWM-mel nyomtam egy format SD-t amikor beletettem a kártyát, de ez a telefon belső memoriát formázta.... Ami a vinyón volt, az meg nem használható Bad sectorosodás miatt...
)
Szóval mindenképppen csinálj Backup-ot az eredeti ROM-ról, mielőtt másikat tennél fel.
MTK Droid Tools segíthet, és még én is érdekelt lennék benne ..Én is keresek már egy ideje gyári ROM-ot ehhez a single SIM változathoz.
Minden ROM amit neten megtalálsz ehhez a telefonhoz (jobbanmondva TCL S950-hez fogsz találni csak) - az a Dual SIM-es vátozat és nekem egyik sem volt tökéletes. Szóval lehet, hogy a gyárival jobban jársz, de ezt majd te kitapasztalod. Főleg, ha egy frissebb ROM van a telefonodon pl 01005 vagy attól fölfelé.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ideje komolyabban számolnunk az Alcatel készülékeivel. Az Idol X remek kijelzővel, ízléses és minőségi külsővel domborít, bár nem minden tökéletes.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest