- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Itt azt olvasni hogy az idol 2S is frissíthető 4.4 igaz ez,valakinek már ez fut a telefonján?
http://www.gsmarena.com/alcatel_idol_2_s-6134.php -
espi38
őstag
Sziasztok.Folyamatosan olvasgatom a forumot mindenki szidja a tipust.Nos én bevallom nekem a sima idol 2 telom van de a telefonkönyv kezelésen kivűl hibàtlan.Sajnos a frissitése ennek is áll,nem is hiszem hogy lesz már nem a kit kat kellene hogy jöjjön hanem a lolipopnak
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki linket adni OT6037 romra mert állítólag erre létezik KIT KAT?
Előre is köszönöm!
Üdv laci -
espi38
őstag
Sziasztok!
12 óra elteltével sikerült frissülnie az idol 2 ugyanaz az op rendszer került fel 4.2 mint eddig
Csak azt nem értem miért fissití a gyári upgrade ha ugyanaz kerül fel mint ami volt rajta.
Honnan szerezheti pl.GSM home a romot hogy tudja frissíteni a típust KIT KAT-ra? -
espi38
őstag
Sziasztok!
És ez elvileg a KIT KAT ami szed a szoftver?
Nekem volt az Idol 2S telom is és többek között tényleg rossz volt a kamera felvételi hangja
Szerintem semmivel se rosszabb az ot 6037 semmi búg nincs rajta.
Csak azt nem értem hogyha kiadták az OT6037 hivatalosan a KIT KAT szoftot akkor miért nem jelzi a telefon,hogy frissítés érkezett? -
espi38
őstag
Sziasztok!
Pár napja vagyok tulajdonosa egy Idol 6037Y-nak.
Nos azt az infot kaptam egy GSM boltból,hogy tudják frissíteni a típust KIT KAT rendszerre,ezek szerint már kiadták csak nem hivatalos a dolog?
A hivatalos upgrade szoftverrel töltők valamit de ez eszméletlen lassan jön 5 óra alatt sikerült fele romot letölteni[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz Ares_lovag #1701 üzenetére
Szia!Sikerült újrahúzni a jelenlegi verziót a telefonra,mert nekem sajna nem a frissítő 20%megáll és azt írja,hogy aktuális verzíó van a telefonon és nem is ajánlja fel,hogy a jelenlegit újrahuzzam
Van valami ötlet?
Előre is köszi -
espi38
őstag
Szia!Én is Idol 2S tulaj vagyok és az általad leírt hibákat produkálja a készülék.
ha felvesz hangot vagy nagyon halk vagy ciripel de volt olyan is,hogy nem vett fel semmi hangot
Nagyon gondolkodom az eladáson mert nem az első darabnál fordult elő ez a hiba,az hardveres vagy szoftveres hiba lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Láncfűrész topik
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...