Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinerold
tag
Érdekes dolog ez a föggetlenítés. Ha kábellel csinálják akkor nyoma van a telefonban melyet egyszerű kiolvasással tudnak ellenőrizni. A gyárikód megadásával viszont semmi nincs. Tehát szerintem a szervíz nem tudja hogy eldönteni hogy gyárilag függetlenül jött ki a telefon vagy függetlenítették akár a esetünkbe a Telenor vagy más mivel mindegyik ugyan azt a 1 kódot használja. A külömbség csak az lehet hogy a Telenornál megvan papíron vagy számítógépbe hogy milyen típusú telefon és imei számhoz milyen függetlenítő kód tartozik és azt pötyögik be a függetlenítéshez. A függetlenítők meg vagy megszerzik a gyárból vagy számítógépes algoritmussal kiszámolják. Arról nem is beszélve hogy a Telenornál de más szolgáltatónál jelentek meg telefonok amelyek alapból függetlenek. Legalább is az első sorozat. Pl. Huawei P7 Nekem van belőle. De tudom hogy a Telecomnál a Huawei P6 is függetlenül jött ki egy nagy része. Akkor ezekkel mint kezd a szervíz?
Az emberekre néha rámutatott ujjával a szerencse, csak később derült ki néhányuknál, hogy a középső ujja volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest