- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Indiában szeretnek TV-zni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
lacix76 #7762 üzenetére
De pontosan arra az Alcatel feliratos nyomógomb mentes headsetre, a sima feketére (korábban itt tettek már fel róla képet).
A headsettel az volt, hogy amikor a dugó elfordult a zenehallgatás közben akár 1-2 fokkal is máris sercegett amíg mozgott... Ezt is jeleztem, és kaptam helyette egy másik headsetet...
Most feltettem rá egy origi fóliát, de persze buborékosan sikerült feltenni, és közben megláttam, hogy a kijelzőn 1-2 szemcse van, ami természetesen nem volt ott így tuti a szervizeléskor került oda... Eddig mást nem vettem észre... AGPS működik, úgy néz ki, talán a WIFI is erősebb lett, bevilágítás 0 és a két gomb halványabb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- iPhone 13 128gb független
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest