- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
helixP #11041 üzenetére
Az tény, hogy a személyes véleményem, de attól még nem tetszik. A körhintával az volt a legnagyobb bajom, hogy fehér (ha nem nagyon világos a kép akkor szürke) és világoskék volt a Widgetek alapszíne. Sajna ebben is visszaköszön ez a páros.
tpeti78 Jó legyen fekete, -bár nem annak látom- de a kis betűk pl. a "Munkahelyi" szöveg nem fekete.
Ez csak azért írtam le, mert ez engem zavar, számomra csalódás!A Widget beállítást közben megtaláltam. Mindenre gondolta, csak erre nem.
Egyébként eddig szépen gördülékenyen megy, komoly problémába nem szaladtam bele. Bár a névjegyek megviccelte, nem tudtam telefonálni egyes neveknél, mindig a Skype vagy Telefon választás jött fel, hogy válasszak alapértelmezettet. Kiválasztottam, utána semmi, majd kb. fél óra múlva jó lett magától
Tetszik a rugalmasabban kezelhető névjegye pl. több dátum adható, és át is nevezhető.
A GPS a panel ablakban most nem jön be, ami GB alatt ment. Kint még nem próbáltam.Az adataimat a GB alatt ClodBackuppal készült mentésből állítottam vissza. A programok is szépen települtek, így kevesebb volt a dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest