- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kj0
tag
Akkor még egy ötlet : a többiek kissé félrevezettek.Ha a telefon nem indul el,akkor nem fastboot módban kell indítani az OTU frissítéshez,ezt nem tudom honnan vették,szerintem qltsar is mondta már.Kikapcsolt állapotban lenyomod a home gombot,és úgy dugod rá a telefont PC-re.A másik verzió,amit előttem már emlegettek,a recoveryben lehet mountolni az SD kártyát,úgy a gépre dugva látni fogod a tartalmát,így fel tudod másolni az említett ROM-ot.
Qltsar,én még nem köszöntem meg a munkád,szóval ezúttal köszönöm én is,most a te ROM-od használom,nekem a Quicksettings-en kívül nem is hiányzik más(de ez sem létkérdés).Marina lite-on volt játék,ami el sem indult,minimal-on semmi ilyesmi gondom nem volt. -
0xmilan
addikt
Az adataid már elvesztek...
0.android sdk telepítése, hogy legyen működő fastboot-od...(erre az is jó, ami a minimal-ban vagy a rootolós.zip-ben van..)
1.töltsd le a cwm recovery.img-t abba a mappába ahol van fastboot.exe (pl minimal rom, root, stb.)
2. total commanderben navigálj el a mappába, ahol a cwm recovery.img és a fastboot.exe van és nevezd át az .img-t recovery.img-re az egyszerűség kedvéért, majd az alsó keresőbe(total commanderben) írd be, hogy cmd [enter] (nyílik egy parancssor)
3. indítsd a telefont fastboot módban(hangerő le+ bekapcs.), majd dugd a PC-re
4.a megnyitott parancssorba írd be ezt: fastboot flash recovery recovery.img [enter]
5. húzd le a gépről, ha végzett, majd akksi ki-be
6. inditsd a telefont hangerő fel+ bekapcs gombbal, mikor bejön a dobozos-nyilas kép, akkor röviden nyomj egy bekapcs. gombot ...ha nem jön be a recovery, akkor a fenti módon nyiss egy parancssort, telefont dugd a gépre, majd írd be: adb reboot recovery.
7. recovery-ből telepíted a nemrég linkelt ROM -ot. (asszem 3401.hsz-ben részletesen le van írva a mikéntje) -
rbence
senior tag
Azt Szokenesz (#10611)-nek válaszoltam.
Amúgy ahogy előttem is írták,ha 2.2-re teszed fel a minimalt vagy a marina lite-ot,akkor azok nem fognak működni,előtte muszáj gépről a hivatalos programmal frissíteni,utána mehet a két fent említett.
A driverek előtte fent voltak már,tehát az OTG felismerte a mobilod?
Amúgy ha jól sejtem,akkor elindul a frissítés,csak félbeszakad,ez pedig sajna nem olyan hiba,amin tudsz javítani,ez a frissítőprogi hibája,van aki 2 napig küzdött,mire egyszer frissült a szoftvere -
Danesz94
senior tag
Kitől kérdezném?
(#10619) Danesz94 válasza Err0r (#10616) üzenetére2012-03-03 20:18:33
ezeket kell lásd.
Persze csak ha a telót rádugod a gépre.
Mountolni NEM kell az sdt.
na ami mellé tettem egy piros kört azt távolítsd el és utána az 1.8.8 OTU drivereit tedd fel.
Nekem így működött.
Bár én rögtön elsőre így csináltam és 2 ből 2 * elsőre lefutott. -
Danesz94
senior tag
NEEEEE.
Olvasd már el, hogy az milyen telefonra való. Ha jól sejtem akkor neked Telenor vántácsod van és nem Huawei U8500!!
" Legszívesebben formáznám az SD kártyát és egy tök új ROM-ot tennék fel."Mi köze van az új ROM-nak az SD kártyához?
Vissza kellet volna olvasnod a Minimal editionnal kapcsolatban, hogy 2.2re nem szabad felrakni......
Kár hozzákezdeni ha nem győződsz meg arról, hogy minden oké lesz és nem barmolod el.Mind1 nem szóltam....egyéni vélemény
(#10613) jopont: megelőztél
Köszi a dspre a választCSak most veszem észre, hogy fanatikus tag lettem -
handrash
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest