Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Szerintem ez a két dolog nem indokol ekkora felárat. Személy szerint nekem ez a QHD őrület abszolút nem jön be, igaz tudom kell (?) a VR-hoz (OP3 fullhd-ból is megoldja). És akkor az akku is kisebb, bár lehet az amoled ezt kompenzálja fene tudja. De mennyivel szebben hangzik egy 4000-es akku.
Főverziót meg szerintem a rn3p is kap, vagy ha nem tesz rá az ember. Sejtéseim szerintem ez sem fog 6.0-n továbblendülni.
Nekem ez nem ér 110 ezret. Maga a telefon olyan 80-85 reálisan.
-
tixem
addikt
VR + JBL füles ide vagy oda, ez ennyiért sok. VR nélkül nagyon max 90 ezerért már jó is lenne. Így viszont +15 ezer és OnePlus 3-at kap ez ember, igaz nincs hozzá VR, de kit érdekel? És bár jelenleg rendelni sem lehet, de még úgy is sokkal jobb biznisz, a supportról nem is beszélve.
Alcatel nem igazán híres arról, hogy túl sokáig istápolja a készülékeit. Kamera is siralmas, ujjlenyomat olvasó is kb ma már elvárás ebben az árban....Sok ez na
(#34) EclipseGT Egyik se
Redmi Note 3 Pro még mindig ezzel a vassal. Gyakorlatilag majdnem mindenben üti ezt a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest