- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Muki94 aktív tag Nagyon jól hangzik ez a pályázat, de én, mint résztvevője, semmi jót nem tapasztaltam. 
 A kompetencia alapú oktatást szerették volna kipróbálni rajtuk, magyar nyelv és irodalom tantárgyakból, ezen gépet is bevetve.
 Csőd! nem attól fejlődünk, hogy ugyanazokat a feladatokat oldjuk meg, átfogalmazott kérdésekkel, és olyan területekre erőltetjük rá a számítástechnikát, mint multimédiás tanulóeszközt, ahol nincsen helye...
 Tényleg ez valakinek vastagon megtömte a zsebét, és csaptak köré egy jól csengő pályázatot.
 Inkább kapnánk új projektorokat, vagy legalább bele izzót, hatalmas segítség lenne! De egy mezei sötétítő függöny sem lenne nagy kérés...
 Olyan ez, mint a digitális tábla. Kurvajól el lehet adni egy csinos reklámmal, de a valóságban egy vászonnak használjuk a saját projektora mellé. Arra jó lenne ( valójában vicc, mert ha akkora D-sub kábelt használsz, ami elér a már több éve bevetett tanári gépig, akkor gyönyörű szellemképet kapsz), amire mi használjuk, de hogy a ceruzájával mutogassunk rá, az bohóckodás, nem oktatás.
 Ha elvárják, hogy a tanár fejlesszen rá oktató programot, akkor pedig fizessék meg!
 Ugye az Albacomp laptopok célja is ez lenne, mert kár megnyitni egy wordot, hogy ha le lehet írni, vagy éppen ki lehet vetíteni az adott szöveget...MIFtIli: 
 Írtam privátot!Siera: Gregusos vagyok, azért mertem feltenni a kérdést,ismerős volt a helyzet, de nem érkezett válasz... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest