- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ilyen egyszerű a dolog! Az tény hogy az új termékpalettát árazhatták volna kicsit lentebb! De miért tették volna, ha még így is árt/érték arányába elég jónak minősülnek! Intel a 210 000 -es 10900K procijával, Nvidia a 400 000-700 000Ft -os vgai mellett nem volt nehéz ilyen magas árcédulát kalkulálni. Az 5800x bőven hozza a 10900K teljesítményét és még így is legalább 30K -val olcsóbb. Radeon 6800x/6900x kártyákkal még jobban ki fog jönni az 5800x/5900x előnye. Akkor most miért is kapzsi? Az hogy a jelenlegi piachoz igazította az árakat nem feltétlen mondanám kapzsiságnak, inkább ügyes üzletpolitikának. Jelenlegi high end termékek ár/érték arányát továbbra is viszi AMD, csak most már mindezt úgy, hogy övéké a leggyorsabb cím is egyben. Azért ez nem rossz!

-
Piszmaty76
aktív tag
Szerintem még igen korai az Intelhez hasonlítani őket, erre az igen durva sértésre még szolgáltak rá. Hoztak egy terméket, amely az előző generációt majdhogynem alázza (pedig az sem volt ám szar), és még van pofájuk megkérni az árát. De bunkók. Az Intel szerintem még a legnedvesebb álmában sem tudott ekkora előrelépést felmutatni két egymást követő gen között. Jó lenne már elfelejteni végre azt az AMD a csórók procija baromságot, már egy ideje nem aktuális. A vicc az, hogy még az Intel valószínűleg évről évre egyre inkább tisztában van ezzel, a fanoknak meg a manó tudja hány generáció kell még, mire rájönnek hogy a kék már nem is annyira menő/fiús szín. Drága lett az AMD? Ott a régebbi gen vagy az Intel. Amíg nem állnak le fejlesztésekkel és nem kakkantanak a homlokomra (mert egy elkötelezett fan elbírja) Intel módra, övék lesz a pénzem. Ha már úgyis sokba fognak kerülni ezek a cuccok, akkor annak adom aki meg is dolgozik érte, normálisabban viszonyul hozzám (mint vásárló) stb. Írom ezt úgy, hogy tavaly év végén vettem meg életem első AMD prociját és bizony már nem vagyok fiatal. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Revolut
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest