- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
pisix-el nekem olyan problémám volt (megfelelő topikban írtam is), hogy az nfs shift-tel szívtam ezerrel win7 alatt... (minden más csontra ment, az viszont szórakozott) egyszer elindult, aztán nem és csak win98 módban ment teljesítményromlással... szórakoztam újabb fiziksz-el meg vga driverrel és úgy "meggyógyult", csak a win kezdett randomra fagyni... de úgy, hogy még flash animációk közben is... (játék közben viszont terhelés alatt ritkábban fagyott) és a shift megjavult... ment, mint a golyó, holott elég gyenge a procim is... az atisok is szidták a játékot, hogy erős kártyával is akad indulásnál... kikövetkeztettem, hogy win7 alatt randomra vagy ment a physix+játék, vagy lehalt indulásnál... de ha ment, akkor jól ment... új driverrel elindult rendesen, csak jöttek a fagyások (driversweeper-rel takarítottam drivertelepítések előtt, ahogy kell) win98 módban meg úgy ment, mintha a physix ki lett volna kapcsolva... szaggatott... káromkodtam jó pár sort és gyalultam az új fizikszet meg drivert és ment vissza a régi, amivel azóta is stabil a rendszer... ennyit erről...
...ez egy példa, hogy nvidiásként is lehet szívni a fiziksz-el meg driverrel
nem tudom mi lehetett végső soron a gond, mert a win7 egyébként kő stabil és az új driver környékén lehetett valami gáz... talán nem szerethette a giga lapomat, amin van egy (letiltott) integrált vga is?
-
mephi666
nagyúr
jah, de nem értem, hogy miért szállnak ki abból, amivel meggazdagodtak? kell profilváltás is a cégeknél időnként, de miért akarnának teljesen kiszállni abból, amiből 10éven keresztül szedték a pénzt... elég nagy a cég és ha plusszal jönnek ki a vga fejlesztés/eladásból, akkor miért érné meg teljesen kivonulni és ilyen f@szul csinálni az egészet?
oké, hogy más ágazatokban még nagyobb a pénz, de én úgy látom a környezetben meg több helyen is, hogy normál esetben megmarad az ember az eredeti profilnál... még akkor is, ha az időlegesen nem annyit hoz, mint a "szép időkben"... később ez még fellendülhet és akkor még nagyobb lesz a bevétel is...
-
mephi666
nagyúr
közeledik a 3dfx felvásárlásának 10éves évfordulója... csak nehogy a ződek is ugyanúgy járjanak, mert amennyi ződséget csinálnak és beszélnek az elmúlt években az szánalmas...
teljesen logikátlan lépéseket tesznek, amit fel nem tudok fogni... mintha a saját pénztárcájuk ellenségei lennének... (habár pék tudja, hogy kik és miért mozgatják a szálakat a háttérben... akkor érteném meg egyedül őket, hacsak porkavarás miatt csinálnák ezeket az idiótaságukat és lenne egy "ütőkártyájuk", ami mindent visz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest