Hirdetés
- iPhone topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaS1kaaa
tag
Nem tartottam sokra a márkát, de amióta megvettem a Beats X-et megváltozott a véleményem. Nagyon gyors és egyszerű volt a setup, kényelmes a füles és stabilan bent marad fülemben sportolás közben is.
Előtte jaybird x3-at próbáltam használni, de pár nap után tönkrement. Beats X for the win

-
mg1992mg
őstag
Túlárazott vackok.
-
buvartacsko
addikt
"Beats Studio 3 Wireless ugyanúgy Apple A1 chippel próbálja majd teljessé tenni a zenehallgatás örömét"
helyett:
W1
így is hülyeséget beszél a legtöbb hater folyamatosan, miért kell feleslegesen még jobban félrevezetni őket?

-
hemaka
nagyúr
i8hoz patent lesz
-
Bossyy
tag
Meglepő egy Apple terméktől, de szinte még olcsóbb is lett az évek alatt. 9 éve is 100E körül nyitott az első Studio, de abban csak vezetékes opció volt, vezeték nélküli nem. Ha figyelembe vesszük az inflációt, akkor az Apple most már olcsóbban többet ad :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
amikor itt az atlag realbér 150ezer BRUTTO volt