Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt én valóban olvastam, de a többiek nem. Legalábbis remélem.
Szóval nekem azt említetted, hogy BIOS-t cseréltél.Bár ettől még mindig értem, hogy mely része lett gyorsabb a rendszerednek. A BIOS-t ugyanis a Windows nem használja. Legfeljebb a gép indításkori chipset beállításokon manipulálhatott valamit ami nem látszik a CPU-Z képernyőn. De vajon mit?
-
törölt tag
Nem látom, hogy ez mitől lett több, mint a múltkori 21673 pontos eredmény.
Esetleg megosztanád velünk, hogy milyen beállításon változtattál?szerk.: Ha jól számolom, akkor ez közel 4%-os javulás.
Illetve ahogy látom még mindig egy rakás programot futtatsz a háttérben.Szép eredmény!
-
-
1-2 éve láttam az Ebayen egy Deltachrome-ot, de azt elszalasztottam. Azóta sem látok olyat...
Még van egy Matrox Millennium P650 és egy P750, ami érdekes lehet, valamint régebbi kártyák, amik már nem annyira.
Azt tudtuk a megjelenésük után, hogy a HSI és a Rialto hidak nem minden AGP-s lappal képesek az együttműködésre.
-
törölt tag
nem ugy ertettem. a kesobbi 3dmark-ok mar sokkal inkabb tudtak csak a vga-t ertekelni, ott a proci tuningja sokkal kisebb valtozast hozott, mig a 2k1-ben igencsak szamitott a cpu. vegulis egy videokartya-tesztprogram legyen mar vga-limites, nem?
lehet nezek egy bartont valahol, 15k pontot jo lenne megugrani.
-
törölt tag
ha yol emlexem a 2k1 meg elegge fugg a procitol is, akkor lehet en is verszemet kapok es szerzek vmit, ami megy 2giga folott, csak a vicc kedveert.
igy is nagyon kedves a mobil 2400+ bartonomtol h a gyari 133-as fsb helyett elkuttyog 170-en, de meg egy kicsit strapalhatna magat. ennyire antituning mobilbartont ritkan latni
addig meg elucsorgok az eredmenyemen -
-
törölt tag
9.4-es hotfixével együtt?
Hm... A 9.4-es épp próbáltam. De a hotfixet külön kell telepíteni?
Azt hittem, hogy a hotfix alapból benne van az AGP-és meghajtókban.
Rosszul tudtam? Előbb kell telepíteni a simát, majd a hotfixet?szerk.: Nagyon király a kölcsön RAM.
Már van is egy jobb eredményem... -
törölt tag
Nem, dehogy szegte a kedvem. Csak hihetetlen, hogy mennyire nehezen akar megszületni ez az eredmény. Hatalmas kínlódás volt a HD3850-es driverének feltelepítése. Le is írom a menetét, nehogy elfelejtsem:
1. Gyári CD 8.1 Catalyst feltelepítése. Az összes többi verzió nem ismeri a Sapphire HD3850-est. Azok feltelepítése után nincs DirectX és a 3DMark2001 hibával kilép. Cserébe a 8.1-essel eszméletlen ronda a kép. A textúrákat keveri a gép. Pl. a 3DMark2001-ben a lövöldöző pasas inkább egy leamortizált terminátorra hasonlít.
2. AGP hotfix 8.7 feltepítése. Ezek után ismét nincs DirectX és nem lehet 3DMark-olni.
3. Gyári CD 8.1 újra telepítése. De nem írjuk felül a 8.7-essel telepített újabb fájlokat! Ezek után, normális a kép.
A másik szívás az alaplap, a proci és a memória párosa. Rakás processzorral próbálkoztam. A 200-as FSB-ét egészen 211-ig sikerült felvinnem.
Hogy mi nem bírja, nem derült. Na, mindegy, íme az első eredmény:
Pontszám: 18112
Alaplap: Abit NF7-S v2.0
Processzor: Athlon XP 3000+ @ 2210 ( 10,5 x 210 )
Videokártya: Sapphire Radeon HD3850
Memória: Kingston DDR400 2x512MB -
törölt tag
Valóban nem használtam még Prescott-ot...
Nálam eddig egy i7-920-as volt a legforrófejűbb.
De azon túli is adtam pár hét elteltével.
Az mellett a gép mellett nem lehetett aludni (télen) mert folyott az emberről a víz.szerk.: Bakker, most vettem észre, hogy a tegnap esti alapórajeles eredményem odalett. A C: meghajtón az oprendszer, a D: meghajtón az install és eredmények voltak. A C-ből az XP NTFS-et csinált. Amikor meg bedöglött, jött a Win98 CD format C:-je. Simán legyilkolta az addigi D-ét... (NTFS meghajtót nem látta)
-
-
-
-
-
Ha ebbe a konfigba betolod a HD 3850 kártyát, tuti te leszel a nyerő a kontesztben!
Úgy néz ki, hogy a 2000+ proci az SDRAM-os alaplapban limitálja a 9500 Pro-t, mert hiába húzom a VGA-t (300/300), nem emelkedik a pontszám. Viszont ahogy meghúztam a procit 1750 MHz-re, a kártyát pedig 300/300-ra, rögtön jött 9400 pont, ami még mindig elmarad a Ti500-as pontszámodtól. A kártyát tovább húzva 320/320-ra, a pontszám megint csak marad 9400 körül, tehát a procit kéne még tovább húzni.
Hiába, az erős proci sokat számít, többet, mint az erős VGA (ebben a tesztben legalábbis)!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest