Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
megjöttem a 22k fölött ieredményemmel
eredmény: 22484
Alaplap: Abit NF7-S V2.0
Proci 3000+ Barton@ 2671MHz
Memória 1X 512Mb Patriot DDR600&410MHz CL2
VGA: ATI Radeon HD 3850 AGP
Oprendszer: Windows XP SP3
itt a kép rúlamegjegyezném, léghűtéssel értem el ezt az eredményt
-
-
-
-
-
-
válasz
#95904256 #146 üzenetére
erre szerintem te sem fogsz tudni mit lépni
Nincs alternatíva, amivel kompenzálni tudnád a magas CPU órajelet... olyan procit kifogni ami meg szintén meyg ennyit léggel... Hát nem lesz könnyű dolgod
Persze TERMÉSZETESEN SZURKOLOK! hogy további szép eredményt érhess el, hisz így izgalmas -
nahh jöttem trónt vissza fosztani!
Eredmény: 21673
Alaplap: Abit NF7-S V2.0
Proci: AMD BArton 3000+@2670MHz
VGA: Ati Radeon HD 3850
Memória: 1X512MB Patriot DDR600@405MHz CL2
Hitelesítő kép
Jahh a proci léggel futott ennyit, szal ha vissza döntitek az eredméynt, jön a fagyálló és a 2,8GHz
Amúgy valamiért ebben a lapban sem mennek a spéci ramjaim Dualba -
-
-
-
betoltam egy AGP-s HD2600PRO-t a kis Epox-ba, de ezzel is resetel a gép, viszontr már a lődözős tesztnél... Úgy tűnik ez a lap nem szereti, csak a Natív AGP-s VGA karikat
-
-
naaa alakulok! Addig mókoltam a BIOS-ban hogy mostmár nem resetel, hanem kékhalált dob
-
nem feltétlenül jobb, a 3Dmark viszont különböző Featurákkal teszteli a VGA kártyát, nem cask egy fajta kódot enged rá, oszt lesz ami lesz.. pl a GPU Caps Viewer stabilan fut ha a HD4850em 800MHz-ig felhúzom, nem szemetel, nem kockás a kép, nem esik szét, hanem tényleg úgy fut ahogy kell.. ahha játékba meg már 760nál meghal...
-
Küzdök, hogy menjen az Epoxban a 3850... eddig a 9.4-es és a 8.4-es driverrel próbáltam, de a 3dmark végén mindíg resetel a gép
a 06 pedig mikor műár dobná a pontot, kidob az asztalra hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre.. szal furcsa dolgok ezek
ugyhogy ah további komolyabb eredményt akarok, akkor a 6800GE-vel kell powerkodnom
-
válasz
#25954560 #77 üzenetére
Én pl a 939-es gépemmel szokam mostanság a szórakázni, és abban 2db 7950GX2 van hajtva Quad SLI-be..
3Dmark06al tesztelek, és hát bizony ott is hiába 2 magos opteron van mellette, nem tudja kihajtani a 4db G71-es kártyát.. és bizony kőkemény CPU limit van, és bizony megugrik a pontszám a tesztvégén, akár ha 100MHz-et húzok a CPU-n akkor is... még 3GHZ fölött is
A léyneg a lényeg, hogy a többi 3Dmarkba is lehet könnyen CPU limitet csiholni, csak bika VGA kari kell mellé.. mindneesetre az tény hogy azoknál valamelyest nehezebb CPU limitet elérni, mint a 2001-ben ez annak tudható be, hogy a 3Dmark2001 1szálon képes futni míg az újabbak simán tudnak profitálni a két vagy a több magos CPU-k erejéből -
válasz
#25954560 #74 üzenetére
hát ha ilyen HD 3000es VGA-kat teszünk egy 7éves proci mellé, nem csoda hogy a proci sebessége szabja meg a gép össz 3D-s teljesítményét
Én pont ma adtam el egy 3200+-ost, de a tuningos 3000+-om nem adom, mer az megy mint álomamúgy ilyen 2500-2800+-ok már tök jó áron vannak amire még a poén kedvéért is be lehet ruházni sztem
-
-
-
válasz
#95904256 #66 üzenetére
igen, nekem a 9.4-es olyan hogy benne van a Hotfix... Érdemes akkor több driverrel próbálkozni, mert most jut eszembe, nekem ezzel a driverrel a Barton mellett szépen megy az utolsó előtti tesztig.. emléxel, még mondtam is, hogy annál dob ki.. te meg mondtad hoyg azt vegyem ki a tesztből, az már úgysem befolyásolja az összpontszámot...
azt végülis nem csináltam meg.. inkább beraktam a 6800GE-t
de akkor érdemes próbálkozni tényleg több driverrel... hátha van olyan amivel végig megy
amúgy én minden ahova berakom a 3850-et, minden gépre ezt a 9.4-est rakom fel, és a Socket370-be is jó volt, a S478ba is jó volt, lefutottak a tesztek, szóval valamiért az Nforce2-es északi híddal nem fér össze
Annak viszont örülök, hogy be tudtad izzítani a ramokat, várjuk a szép eredményeketAmúgy még lehet, érdemes lenne venned, vennünk egy AGP-s X1950XT-t, azzal valszeg nem lenne ennyi gond, és kraft is van még benne bőven
-
-
-
-
válasz
#95904256 #52 üzenetére
Socket462-be? Itt cimbora nem lesz olyna könnyű dolgod mint a Socket7 versenybe, van 2 nagyon böllér alaplapom, a proci ritka jól bírja a tuningot, a ramjaim akár 450MHz-en is tudják a CL2-t, és ott van a 6800GE, vagy akár a HD3850... szóval.. nem lesz egyszerű dolgod
Bár te szereted a kihívásokat -
Sajna akkor valami nagyon okosat kell kitalálnod... mer ugye a 7600GT megy annyit mint egy 6800GT, vagy még talán az ultrát is hozza, szal a VGA kártyád kb annyit tud mint az enyém, mégis 2ezerrel többet kaptam... procival ha nem csinálsz semmi-t csak alapon hagyod, nehéz lesz előrébb jutnod
de azér szorítok, hogy megdönts, hoyg legyen kihívás újra vissza hódítani a trónt -
nahh akkor új eredmény!
Potnszám: 19641
Alaplap: Epox 8RDA+ Nforce2 Ultra 400
Proci: AMD Athlon XP 3000+@2585MHz
VGA: Geforce 6800GE (Engedélyezve van a letiltott Pixel shader és vertex árnyaló, tehát egy 6800ultra, de a GT órajelein)
Ram: 1X512MB PAtriot DDR600@398MHz CL2
Oprendszer:
Windows XP SP3
hitelesítő kép -
nahh újra dübörög a kis Barton... Ezúttal a 6800GE van benne.. meglássuk ezzel mit mutat fel
-
-
-
-
mer' nem jól csinálod! egy ilyen gépet, becézgetni, símogatni, babusgatni kell. aztán utána jól meghúzni!
A nőknél sem úg yvan, hogy oda mész hozzá, oszt mondod neki: Jössz b...i?!
nem ott is kicsit udvarolgatni kell..
Hát a számítógép is ilyen.. bakker, nehogymár én tanítsalak meg, hogyan kell bánni egy érző lélekkelMax úgy csináld, ahogy én, nekem is a pofám nagy, de amúgy ha akcióra kerül a sor...
Montam is a havernak ma a buszon.. hazamegyek öcsém, ott vár rám a szandi, tapasztalt már, de én azt szeretem, hazamegyek, és jól meghúzom.... Aztán most hogy hazajöttem.. elővettem a sandi magos (San Diego) magos Athlonomat, cirógattam, simogattam, letisztítottam a kupakját, bekentem szépen vékonyan az egészet hűtőpasztával, közben beszéltem hozzá, hogy miylen szép, hiába 5 éves, úgy néz ki mint egy tök fiatal Phenom II... dícsérni kell, önbizalmat kell neki adni, hogy igenis képes minnél magasabb órajelre... Hát így kell csinálni -
-
-
-
-
-
nahh akkor új eredmény!
Pontszám: 17238
Alaplap: Epox 8RDA+
Proci: Athlon XP3000+@2521MHz
VGA: Geforce FX5900 Ultra
Memória: 1X512MB Patriot 386MHZ CL2
Itt lehet lesketni -
Engem pedig az Epox lapom bosszant...
A MEmória kezelése elég makacs... Aztán találtam olyan rampárt, amivel mindíg megy a dual Channel, akármit mókolok vele, akármilyen időzítést lövök be, stbstb...
Most úgy tűnik, már azzal a ram párral sem megy, csak egy memória modullal... A Dual Chanelt asszem elfelejthetem ennél a lapnál... Igaz, hogy nem sokat dob a teljesítményen, de az a pár % is számít sokszor
Amúgy betoltam az FX5900 ultrát, elég combos eredményt dobott, mindjárt fel rakom -
Folyamatban van kolléga, de a teszt utolsó 3/4-e után egyszer csak hopp restartol a gép, akármekkora órajelen meyg a proci... akkor agyaltam, mondom betolom a TI500-ast és kapásból lefutott.. valamiér nem szereti a 3850-et, de nem adom fel... Max ha másnem, megy bele a Geforce 6800GE@Ultra
-
nahh akkor ide is:
Eredmény: 9605
Proci: 3200+-os Athlon XP Baton mag@2480MHZ
Alaplap: Epox 8RDA+ Nf2 Ultra 400
Memória: 2X512MB Patriot DDR600@ 380MHZ CL2
VGA: Geforce3 TI500 Köszi Yutani
Kép róla -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest