Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madmaxxx
üzenetére
Ezek után arra gondolok, hogy a VGA-t kívánod megduplázni, de ennél azért kíváncsibb vagyok.

Megjegyzem, ha úgy van ahogy sejtem, akkor a PCI busz szűk keresztmetszetet fog jelenteni. Ráadásul ez nem úgy működik, mint a PCI-E, hogy több foglalat használatával nagyobb sávszélességet lehet elérni. Itt arbitráció van, aki kapja marja...
-
törölt tag
válasz
madmaxxx
üzenetére
Mindenből a duplája? Ez érdekesen hangzik...

Konkrétum alatt adott eszközt, típust értettem. Mert a "legjobb cucc" mindenkinek mást jelent. Nekem pl. a téma kapcsán azt, amivel vezetni lehet a listát. Azt pedig bacsis mester cucca vezeti. Természetesen ideiglenesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha jól sejtem, akkor nem Athlon MP megoldásra törekedsz. Abból nekem sem sikerült 15k feletti pontszámot kihoznom.
-
madmaxxx
senior tag
válasz
madmaxxx
üzenetére
Az "ördöggel" kötött szövetségemnek köszönhetően ismét 1 eredményt közölnék. A Leadtek 7600GT sajnos már nem elég erős vga, ezért újraélesztettem a pokolkártyámat.
A konfigom ezen kívül továbbra is a régi:
Deszka: ASUS A7N8X-e Deluxe
Proci: AMD Athlon 3200+ Barton @2300MHz
Ram: 1GB(2x512MB) Kingston HyperX DDR 500MHz
VGA: Diablotek 6800GTS 256MB 256bit
OP.rendszer: Windows XP Eternity
HDD: WD 40GBRemélem még nincs vége az ördögi kártya erejének!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
-
bacsis
Közösségépítő
nem feltétlenül jobb, a 3Dmark viszont különböző Featurákkal teszteli a VGA kártyát, nem cask egy fajta kódot enged rá, oszt lesz ami lesz.. pl a GPU Caps Viewer stabilan fut ha a HD4850em 800MHz-ig felhúzom, nem szemetel, nem kockás a kép, nem esik szét, hanem tényleg úgy fut ahogy kell.. ahha játékba meg már 760nál meghal...
-
bacsis
Közösségépítő
Sajna akkor valami nagyon okosat kell kitalálnod... mer ugye a 7600GT megy annyit mint egy 6800GT, vagy még talán az ultrát is hozza, szal a VGA kártyád kb annyit tud mint az enyém, mégis 2ezerrel többet kaptam... procival ha nem csinálsz semmi-t csak alapon hagyod, nehéz lesz előrébb jutnod

de azér szorítok, hogy megdönts, hoyg legyen kihívás újra vissza hódítani a trónt
-
madmaxxx
senior tag
Szeretnék még 1 eredményt közölni és ezt az eredményt a LEGJOBB BARÁTOMNAK Zugárus kollégának a segítségével értem el:
A konfig semmit sem változott:
Deszka: ASUS A7N8X-e Deluxe
Proci: AMD Athlon 3200+ Barton @2200MHz
Ram: 1GB(2x512MB) Kingston HyperX DDR 500MHz
VGA: Leadtek Winfast 7600GT 256MB 128bit
OP.rendszer: Windows XP Eternity
HDD: WD 40GB -
madmaxxx
senior tag
Az erősítés megtörtént, külön köszönet Cavalier73 PH! kollégának a gyönyörűségekért. Remélem most már 1 kicsit megint sikerül feljebb lépnem.

-
madmaxxx
senior tag
A hardvercsere megtörtént, de a memória a felére csökkent. Az eredmény 1 kicsit már feljebb ugrott.
Cucc:
Deszka:ASUS A7N8X-e Deluxe
Proci:AMD Athlon 3200+ Barton @2200MHz
Ram:512MB DDR 400MHz
VGA:Leadtek Winfast 7600GT 256MB/128bit GDDR3
OP.rendszer:Eternity XPJövő héttől remélhetőleg a rendszer teljesítménye erőteljesen megnő.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Engem már leírtál? Öreg hiba... 

indows XP Eternity