Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Nekem van egy Nokia E51 egy légmentes tasakban elraktározva. Konkrétan addig használtam, és annyit hogy elmállott a fémelőlapot és hátlapot összekötő váz, banánra tört a telefon minden csavarnál elvolt törve a ház, a képernyő gödrösre volt kopva szó szerint gödör volt plexiben, még mindig amikor kézbe veszem azt érzem egy igazi telefon van a kezemben, és még most is bekapcsol. A hibája az volt, hogy korrodálódott (gyakorlatilag felismerhetetlen lett) a billentyűzet csatlakozója az alaplapon. (gondolom a szellős háza miatt, meg a sok fűben fesztiválon fetrengésnek) még mindig bekapcsol, még mindig működik, csak épp nem tudom használni mert csak a 4 es gomb megy (fuuu444!!!!444!) Soha semmi bajom nem volt vele, ha jobban vigyázok rá (utólag jöttem rá milyen szarok a mostani telefonok) még ma is szolgálna. Nagyon jó volt, hogy soha nem lassult be, egyszerűen nem tudtam vele mit csinálni, ha 50 programot indítottam el, az ment akkor is. Bezzeg az Androidos csodamobil 15 alkalmazáskor már low memory problémákkal küzd, és egyből zárogatja befele a programokat, meg a végletekig lelassul, meg vagy 5 féle program kell ahhoz, hogy valahogy kézben tartsam a telefon működését, meg figyeljek a programokra, meg az aksira, meg minden szarságra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készenléti idővel és a töltési nehézségekkel kapcsolatos problémákra is gyógyírt ígér a Nokia.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest