- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Nekem van egy Nokia E51 egy légmentes tasakban elraktározva. Konkrétan addig használtam, és annyit hogy elmállott a fémelőlapot és hátlapot összekötő váz, banánra tört a telefon minden csavarnál elvolt törve a ház, a képernyő gödrösre volt kopva szó szerint gödör volt plexiben, még mindig amikor kézbe veszem azt érzem egy igazi telefon van a kezemben, és még most is bekapcsol. A hibája az volt, hogy korrodálódott (gyakorlatilag felismerhetetlen lett) a billentyűzet csatlakozója az alaplapon. (gondolom a szellős háza miatt, meg a sok fűben fesztiválon fetrengésnek) még mindig bekapcsol, még mindig működik, csak épp nem tudom használni mert csak a 4 es gomb megy (fuuu444!!!!444!) Soha semmi bajom nem volt vele, ha jobban vigyázok rá (utólag jöttem rá milyen szarok a mostani telefonok) még ma is szolgálna. Nagyon jó volt, hogy soha nem lassult be, egyszerűen nem tudtam vele mit csinálni, ha 50 programot indítottam el, az ment akkor is. Bezzeg az Androidos csodamobil 15 alkalmazáskor már low memory problémákkal küzd, és egyből zárogatja befele a programokat, meg a végletekig lelassul, meg vagy 5 féle program kell ahhoz, hogy valahogy kézben tartsam a telefon működését, meg figyeljek a programokra, meg az aksira, meg minden szarságra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged