- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Az android meg a mai sz@r telefonok védelmében, azért a Nokia is világra szült már rengeteg béta tesztelő felhasználót. Symbian frissítésekkel is voltak olyan csapnivalóak, főleg ahogy v3-v5 váltás következett, hogy azóta meg sem lepődöm az ilyen Nokia hibákon. A Sony Ericssonban pozitívan csalódtam ami a szoftverek minőségét és optimalizáltságát jellezmi, szerintem élen járnak az Androiddal.
-
Namelesske
addikt
válasz
-Gerzson- #33 üzenetére
Saját tapasztalat. Szerintem attól, hogy valami olcsó, még nem feltétlenül kéne szarnak is lennie. Szerencsétlen Samsung Galaxy 3 tól annyit vártam el mint egy nála olcsóbb Nokiától, de örülök lassan, hogy bekapcsol. Nem ez volt a legolcsóbb androidos telefon anno. Olyannak nézek ki, mit aki hall valamit majd feljön trollkodni?
"én pl. nem láttam még low memory üzenetet, hogy néz ki? low storageot láttam, de hát Blade egy occó-kici Androidos vas."
Úgy néz ki, hogy úgy lelassul a telefon, hogy örülök ha megnyílik a feladatkezelő.
-
Namelesske
addikt
Nekem van egy Nokia E51 egy légmentes tasakban elraktározva. Konkrétan addig használtam, és annyit hogy elmállott a fémelőlapot és hátlapot összekötő váz, banánra tört a telefon minden csavarnál elvolt törve a ház, a képernyő gödrösre volt kopva szó szerint gödör volt plexiben, még mindig amikor kézbe veszem azt érzem egy igazi telefon van a kezemben, és még most is bekapcsol. A hibája az volt, hogy korrodálódott (gyakorlatilag felismerhetetlen lett) a billentyűzet csatlakozója az alaplapon. (gondolom a szellős háza miatt, meg a sok fűben fesztiválon fetrengésnek) még mindig bekapcsol, még mindig működik, csak épp nem tudom használni mert csak a 4 es gomb megy (fuuu444!!!!444!) Soha semmi bajom nem volt vele, ha jobban vigyázok rá (utólag jöttem rá milyen szarok a mostani telefonok) még ma is szolgálna. Nagyon jó volt, hogy soha nem lassult be, egyszerűen nem tudtam vele mit csinálni, ha 50 programot indítottam el, az ment akkor is. Bezzeg az Androidos csodamobil 15 alkalmazáskor már low memory problémákkal küzd, és egyből zárogatja befele a programokat, meg a végletekig lelassul, meg vagy 5 féle program kell ahhoz, hogy valahogy kézben tartsam a telefon működését, meg figyeljek a programokra, meg az aksira, meg minden szarságra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest