- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WinstonWolf #58 üzenetére
Te el akarod hinni ezt a kamu hírt és ezért olyan baromságokat is kigondolsz és leírsz, ami tetézi az eredi álhírt
-
Reggie0
félisten
válasz
WinstonWolf #88 üzenetére
Bocs, tenyleg 11 honapja felemeltek 5 milka+1 ft-ra es nem kovettem. Nem is ertem, hogy miert nem ugrott fel a kamerak kepminosege azonnal a hir hallatan...
Minimum idot pedig nem irtam, hanem azt, hogy milyen idok kozott mozognak a torlesi hataridok. Azok marpedig maximumok.Fogadd el, hogy feleslegesen szorszalhasogatsz, holott az volt a tema, hogy miert nem hd minosegben taroljak a felveteleket.
-
Reggie0
félisten
válasz
WinstonWolf #78 üzenetére
Es ugyan ott:
(3) A rögzített kép-, hang, valamint kép- és hangfelvételt felhasználás hiányában legfeljebb a rögzítéstol számított harminc nap elteltével meg kell semmisíteni, illetve törölni kell, ha a rögzítésre
c) a Bünteto Törvénykönyvrol szóló törvény szerint legalább jelentos értéku pénz, értékpapír, nemesfém, drágako biztonságos tárolása, kezelése, szállítása,Tehat ha van legalabb 2 milka a penztargepekben, akkor mar 30 nap is lehet. (Nekem az a trukkom, hogy vegigolvasom a torvenyt, es nem allok meg annal a pontnal, ami epphogy lefedi a szoban forgo esetet, mert lehet, hogy aztan van kivetel mashol is. Tudom javasolni.)
Raadasul az a felvetel UK-ban keszult. Ott joval nagyobbak az intervallumok.
-
válasz
WinstonWolf #78 üzenetére
UK-ben vagyunk, ott mások a szabályok, de lényegtelen, akár igénytelenség akár spórolás miatt nagyon gány a felvétel.
#79: a cáfolat sajna legtöbbször a forrás oldalról se jön - márpedig itt a hírek nagyrésze külföldi, abból is amerikai-ázsiai.
#82:
-
válasz
WinstonWolf #72 üzenetére
Nekem mondjuk a "kameramozgás" tűnt fel leginkább.
-
Reggie0
félisten
válasz
WinstonWolf #74 üzenetére
Mert 9 nap alatt egy feljelentest nem gepel be egy rendor. Pl. itthon a jogszabaly 15 es 60 nap kozotti idoket hataroz meg.
-
Reggie0
félisten
válasz
WinstonWolf #72 üzenetére
Csak mondjuk 90 napot szokas tarolni.
-
válasz
WinstonWolf #46 üzenetére
A MA egy jó forrás és nem véletlenül népszerű. Nem ez lenne a lényeg.
Nagyon könnyű az embereket manipulálni feltételezésekkel és hisztériát kelteni manapság a média segítségével, nem is mennék tovább.
Bog:
Ti tudjátok. Tisztelem a munkátokat, csak felhúztam a szemöldököm... Most nyilván minden ilyen hír dupla értékű, mert hot topic, csak mellette jó input flame war kirobbantásához is és némelyik elég gyenge lábakon álló hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Ajjaj, elfüstölnek az S7-ek is?
- Napelem
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest