Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz szablya #2 üzenetére

én most nem a Vatera mellett beszélek, de 1-2 dolog:
    - ha jól látom, ez egy fix sebességes bicikli ... főleg a biciklis futárok, de sok nem futár is előszeretettel használja a "fixit" :) kevesebb karbantartás is kell hozzá, mivel nincs rajta váltó ...
    - sokan előszeretettel csúfítják el a biciklit, így kevésbé értékes a tolvajok számára ... tehát egy fix sebességes, rózsaszín-tarkabarka összekarcolt összefirkált bicikli nem érdekes a bicikli tolvajok számára, ill. kevésbé érdekes, mint egy szép mountain bike, még akkor is, ha egyébként a fixi sokkal jobb műszaki állapotban van ... és ez fontos dolog, pl Budapesten, ha otthagyod valahol a bringát, egy ilyet kevésbé visznek el ... és ez nem csak az értéken múlik, mert sok tolvajnak a bringa értéke a küllemétől függ ...
    - én még sosem próbáltam fixit, egyszer majd kipróbálom mert más életérzés :) az ilyen biciklik nem lenézni valók, mint ami a képen van, én szívesen kipróbálnám :) de egyébként ez a festés tényleg nem túl jó, ha valami szép biciklit akar :) illetve a sárvédők hiánya is kellemetlenségeket okozhat, de amúgy számomra vonzó :)

Új hozzászólás Aktív témák