- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
ez télleg fog futni 8-on?akár x64-en is?a homm 3-al megszívtam,mert ott a 7,8-as is volt írva,de persze nem volt kompatibilis...
-
jozsi252
veterán
Megvettem már én is, nagyon várom hogy unlockolva legyen már.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
ViiiiktorOC #16 üzenetére
De. Lords of the Realm 2, Settlers, C&C.
-
Bad Pritt
félisten
Én örülök neki, bár tényleg drága lesz ez így
Aztán majd biztos lemegy az ára, akciózzák is, szóval lehetséges hogy beszerzem, megérdemelné
-
mepet
addikt
Bárcsak az Imperium Galactica 2-ből is készülne ilyen verzió. Még azon is elgondolkodtam, hogy veszek egy Ipadot, hogy tudjak megint érdemben imperiumozni.
-
Ilsyde
őstag
-
Ilsyde
őstag
válasz
blade zte #28 üzenetére
Forgotten Empires csak a felbontást novelte, de a grafikán nem segített. Eléggé bántja a szemet a szemcsés fog of war stb. Úgy tunik, hogy ebben a HD kiadásban elég sok mindent átrajzoltak/kijavítgattak. Ráadásul normális multija is van, nem az Zone csoda (oké, legalább mukodott... nem úgy mint a Gamespy).
Én biztosan lecsapok rá, régi játék ide vagy oda, ennyit simán megér. Foleg hogy már nagyon régen jott ki stratégiai játék ahol hangsúly van nyersanyagbeszerzésen és építkezésen.
-
blade zte
őstag
Szerintem meg az a legjobb. Bonyolultabb lehetett volna a játékmenet azért, de ott élvezem a sztorit. Hozzárakom, én az elsö résszel LAN-oztam rengeteget, a 2-t meg csak ezek után játszottam(1-2 hónapja). NEKEM annyira nem hozott olyan jó elsö benyomást, bár jópár év különbséggel kezdtem.
[moderálva]
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
petya1992
tag
Kellemes esti hír, nagyon nagy kedvencem, tuti vétel
-
JSaN
addikt
Regi klaszikus, ha lesz akcio meg veszem. szerintem nyaron a summer akcioban mar fele enyiert viheto is. workshop miatt biztos lesz hozza sok kiegeszito.
-
Tom5
addikt
mennyit nyomultam vele te jo eg...........
-
Wolverine
félisten
válasz
ViiiiktorOC #16 üzenetére
A fejlesztőit évekkel ezelőtt kirúgta a Microsoft. Náluk a PC-s fejlesztésnél fontosabb az Xbox.
-
Csepe
aktív tag
A videót nézve felderegtek a régi szép emlékek.
-
tttzshd
tag
Beszarás ennyire ráér a Microsoft ? Inkább csinálna Aoe4 -et bár a 3 annyira rossz lett hogy inkább belese kezd
-
robyeger
addikt
Mások már említették, és igazuk van, hogy XXI. századi látványhoz teljesen új grafikus motor kellett volna alá és akkor már közelebb állunk a AOE 4-hez, mint egy HD remake-hez. A jogok/licencek kérdése nagyon problémás dolog. Példaként ott vannak, hogy egy játék magyar feliratos legyen, King Arthur II, vagy komplett gémeknél az új STALKER játék, ha lesz ilyen néven egyáltalán. Szerintem az új next-gen konzol verzióval együtt PC-re is egyben lesz értelme kiadni ilyen grafikailag feljavított remake-eket, hiszen úgy is újra kell írni a másféle hardver miatt, és szükséges a kezdő játék kínálatot minél jobban tágítani. Az ugyan nagy poén számomra, hogy a "HD" jelzőket konzolokon már ellőtték a kis felbontású HD felbontásra felskálázott(felnagyított) játékoknál, de én nem féltem a marketingeseket, majd kitalálnak majd valami más elnevezést. ...pc vagy konzol, ide vagy oda, de mivel neked sincs kellő tőkéd és nekem se, kár lenne tovább ragozni
-
keIdor
titán
Én megvettem, szerintem sok időt fogok vele játszani, régi nagy kedvenc.
Megérte a 17€-t, mivel ma már nem adnak ki jó stratégiákat, mióta a PC olyan gyenge, amilyen.
Csak a Total War széria van és kész, más nincs. Még egy Red Alert 2 HD-re lennék erősen vevő, nem érdekel az ára.2560x1440-be játszom, a régi verziókkal nem tudnék mit csinálni, meg se próbálom feltenni őket, gondolom crash meg bug hegyek lennének.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Inkább jöhetne a következő lebilincselő folytatás!
Nincs olyan jó stratégiai játék mint ez a széria. -
törölt tag
Ez egy zseniális játék, bár azért ez a HD nem egy nagy eresztés, van teljes feature lista? Amivel igazán fel lehetne dobni az mondjuk legnagyobb terület (map) x4, illetve játékosonként +200 egység
.
Az egyetlen negatívum amit a játékmenetben kifogásolni tudok az, hogy a "védekező" stratégia nagyon gyenge ezért nem is nagyon érdemes rá fókuszálni.
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
Ha maguk renoválnák se lenne baj, legalább megindulna a lavina.
-
HawerKing
őstag
Szerintem meg a Rise Of Nations a letezo legjobb strategiai jatek....
-
Lacces
őstag
Hát nem is tudom, pénzlehúzás az biztos.
De én mondjuk a Age of Empires : Rise of Rome HD-nak jobban örültem volna
, nálam ő a favorit
-
-
wolfman
veterán
Ezen a témán már régóta töröm a fejem. Ha értenék a játékfejlesztéshez vagy lenne annyi tőkém, hogy összeszedjek egy komoly játékfejlesztő brigádot, tuti abba kezdenék, hogy az régi nagy durranásokat kiadnám felújítva. De nem csak nagy felbontást támogatva, hanem újrarajzolva azokat mostani technológiához illően, de a régi látványt követe. Zenéket hagynám ugyan úgy, némi ráadással, meg plusz tartalmakkal, egységekkel, amit az adott játéktípus megkíván. Ezzel így lehetne most kaszálni tuti.
Persze nem kis befektetés lenne kezdetben a licenceket megvásárolni.
-
kapeti07
senior tag
Ez a játék szerintem nosztalgiázni jó lesz majd!! Biztos én is vevő leszek rá egy akció során.
-
DraXoN
addikt
Nem is tudom mit vártatok az ágyúgolyótól.. ugyan az a régi 2D (3D szerű) játék pár feljavított textúrával.. valószínű megveszem majd én is egy akció során.. Az induló ára sajnos szerintem is kicsit sok lett, bár ha belegondolunk mennyi egy mozijegy és ez milyen hosszú játék is (csak a kampányok).. akkor nem is vészes.. a játék meg felújítás ide-oda, attól még retro jelleg irányítás és motor (2D figurák döntött táblán) szempontjából is. Ebben nem lehet valósághű fizika meg más dolgok (persze minden megoldható, csak nem biztos, hogy érdemes vagy megéri).
-
Blaise
veterán
Az első akcióban meg fogom vásárolni
-
satz18
őstag
Ennyi pénzért AAA játékot lehet kapni a kiadása után 3 hónappal akciósan.
-
golya87
őstag
Ebben senki nem lát pénzt, hogy régi jól csengő, sikeres RTS-eket felújítsanak és kibővített tartalommal kiadják?
-
robyeger
addikt
a youtube előzeteseket elnézve, csak a textúra felbontást növelték meg, például az ágyúgolyó rombolása maradt a régi elavult megvalósításnál, szóval más játékokban ilyen modokat ingyen lehet letölteni, nekem ez nem ér meg csak pár eurót, nem annyit amiért kínálják. Amúgy valami új campaign belekerült?, vagy a jövőben új DLC-kért is külön nagy pénzeket szeretnének elkérni?
-
trufa12
addikt
Nah végre 1 értelmes játék . !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged