- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem neked mondtam, rólad tudom, hogy mobilra fejlesztesz. írd le, és elhiszem.
de aki sosem látott még mobilon flasht, sosem írt még helloworld-öt sem, az csak azért ne írja már be egy topikba valaki más véleményét, mert épp az a menő.én se megyek sehova suzukit fikázni, csak mert sokak szerint szar, mivel nincs jogsim, nem tudok vezetni és sose ültem suzukiban.
-
g3d
tag
Hát a Legend hol marad?
-
-
talamasca
senior tag
Én ezzel az új flash dologgal is úgy vagyok, hogy hiszem, ha látom működés közben.
Lásd még: WP7, más gyártók táblagépei, stb...Hangzatos ez a készen van duma, de eredménye még nincs.
Majd ha kijön és remekül megy minden platformon (lassulás, röccenés és nagy fogyasztás nélkül), akkor esetleg csettintek elismerően egyet. -
-
talamasca
senior tag
válasz
Quasi_modo #9 üzenetére
Nem, nincs egyedül...
Le a Flash-sel a mobil platformokról!
-
válasz
Dr.Anonymus #3 üzenetére
Ne menjen, részemről pusztuljon a Flash.
-
Bounasieaux
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
hehe..
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Bounasieaux #4 üzenetére
sőt abban már alapból van flash
csak xenon flash... -
Bounasieaux
csendes tag
Gondolom Motorola XT 701-re is lesz flash mivel szinte pontosan ugyan az a specifikációja mint a Droidnak. Amúgy várható róla teszt? Tegnap láttam Bitmarketen, hogy már lehet kapni, jól meglepett. Nagyon kíváncsi vagyok...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Lotusomega #2 üzenetére
jaja, nekem is kimaradt...
jobs bácsi meg mehet békülni az adobehoz... -
Lotusomega
senior tag
Amúgy ,meg mik ezek a negyedórás leállások? Ma már nem először van ez.. Netán valami nagy dolgo készül?
-
Lotusomega
senior tag
Na, amire azt mondták hogy nem lesz jó és nem elhetséges, az most itt van, dzsobsz bácsi vakargathatja a fejét, mert minden más telóban flottul lesz flash lejátszás, ájfonosok meg nézhetnek...nagy kár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest