- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy ujabb katyvasz teh,- yeeey
-
-
julius666
addikt
Csak én vagyok ilyen hogy az összes automatikus "hülyebiztos" kódgeneráló dologtól borsódzik a hátam, pláne hogy ha az adobe-nek köze van hozzá?
Anno pár évvel ezelőtt rákukkantottam a dreamweaverük WYSIWYG editorára, de förtelmes dolgokat hagyott a kódban (azóta persze lehet hogy javult a helyzet).
-
h-yle
addikt
A Flash tartalmakat nem tudja kontrollálni az Apple, és ahelyett, hogy a Store-ból vennéd zsetonért az appokat, flash játékokkal játszol. Na meg ipari erőforrások kellenek a flash értelmes futtatásához, ami csökkenti az akkuidőt, és egyelőre még nem is lehet tökéletesen implementálni.
-
dezz
nagyúr
"az Adobe ellenfelének számító, a Flasht száműző Apple"
Ez miért van? Hát nem köszönhetnek egymásnak nagyon sokat? (Sokáig ugye csak Mac-eken volt elérhető a PS, ott viszont kvázi monopolhelyzetben volt.)
-
WonderCSabo
félisten
Mondjuk volt már ilyen/hasonló progi, sajna elfejtettem a nevét. De asszem jóval kevesebbet tudott.
-
domi007
őstag
Mennyire hasznos ez a cucc jelenleg, tejóég...
-
törölt tag
válasz
bitblueduck #1 üzenetére
a timeline műveleteket is csak korlátozottan tudja konvertálni, tehát a bannerek sem fognak működni
amúgy a flash játékok 100%-át szintén nem tudja kezelni, mivel azok mind actionscript-tel mennek... -
h-yle
addikt
válasz
bitblueduck #1 üzenetére
Na igen. Ez lehet megkönnyíti a portolást, de még mindig ipari sok favágó munka lesz vele.
-
bitblueduck
senior tag
a teljes dizájn és grafikus animációk gond nélkül átültethetőek, de az úgynevezett keverési módok (blend modes) és szűrők, valamint az audio, a video és az ActionScript nem fordítható vele
Igy legalabb a reklam bannerek 90%-a portolhato apple platformokra, ha mas nem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest