- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Szerintem pedig az a komikus, hogy ennyire rápörögsz a témára. Ha valóban kiderülne, hogy teljesen magánjellegű adatok kerülnének továbbításra (már természetesen a néven, email címen és hasonlóan triviális dolgokon túl) akkor azt mondanám én is, hogy ejnye-bejnye, de ebből az egészből csak annyi látszik, hogy nagy betűkkel ki van írva, hogy nem Average Joe-nak készült, nem mindennapos felhasználásra és hogy a rendszer használata közben adatok kerülnek megosztásra. Ezt ignorálva szedték le a legtöbben és most ide járnak sírni, hogy gonosz Microsoft. Nem kell félreérteni én se vagyok valami MS hívő (sőt, sokkal jobban szeretem a linuxot) de a user oldali felelőtlenséggel nem lehet mit kezdeni.
-
PandaMonium
őstag
Az a baj, hogy ők nem trollkodni próbálnak, hanem ezt totál komolyan gondolják.
És akkor az a duma, hogy "jajj, a banki adataim". Biztos azt gyűjtik, jobb dolguk sincs, ráadásul nem volna ám baromira könnyű kiszűrni ha ilyen jellegű adatokat továbbítana az oprendszer... Mellesleg ha még igazuk is lenne (de nincs) és mindent logolna a rendszer akkor is ők a felelősek mikor világosan oda van írva, hogy nem általános felhasználásra készült még ez a verzió, hanem a problémák kiszűrésére és későbbiekben a felhasználói élmény fokozására, akit érdekel mi kerül megosztásra katt ide és ide. Nem túl bonyolult a dolog, de biztos sokkal kényelmesebb a "next-next-finish" módszer és utólag panaszkodni mint ésszel végigkövetni, hogy mit csinál az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest