- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
spirit007 #376 üzenetére
Kompatibilitási hiba ugyanúgy előfordulhat Windows, a 8-as esetén is, ez tény, csak Linuxnál még több, sokkal is több adott esetben, az is tény...mert előbbi rendszer támogatottsága ilyen téren alapból jobb, az is tény.
Hiba olyan téren, h sokx alapból nem is támogatott ilyen esetekben és ilyenkor mit csinál a user? Nem fogja érdekelni a történelmi háttér...ahogy ilyen esetekben engem sem és nem fogok csak azért visszarohanni a boltba, h kicseréltessem másikra, hátha az működik rajta, v nem...Nem-e, olvass vissza...?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
spirit007 #67 üzenetére
Én nem mondom, hogy nem akarom letölteni és nem akarok beleegyezni abba, hogy ezeket az adatokat begyűjtsék, csak hiányolom, hogy megmagyarázzák melyikre miért van szükség. Itt van az új Privacy Statement, ahol felsorol példákat, hogy az adott típusú adatra miért van szükség, de azok pont kimaradtak amiket én kifogásoltam és a teszt szempontjából irrelevánsnak érzem.
(#71) gyurkikrisz:
1.) Nem csak az a gond, hogy mikről gyűjt adatokat, hanem az sincs megmagyarázva, hogy miért.
2.) Tök jó lenne ha az adatvédelem már nem csak egy apróbetűs jogi szöveg lenne amiket checkboxok mögé rejtenek több tucat oldalas dokumentumokba. Amíg ez így van, addig lesz ez "leszarom, bepipálom csak engedjen már tovább" dolog.
Mellesleg a törvényekkel jól beletaláltál, mert ez egy olyan dolog, ami kapcsán nagyon erős a társadalmi edukáció. Iskolákban tartanak előadásokat a BTK és PTK-ról meg az alapjogaidról, sűrűn találkozol vele a médiában, ha valami változtatás van, azt nagy dobra verik. Kíváncsi vagyok, hogy a törvényeket betartó állampolgárok közül hányan lehetnek akik tényleg átnyálazták ezeket a vaskos, száraz szövegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest