Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Namelesske #191 üzenetére
Azt felejted el, hogy az NT vonal eleve szervernek indult, erre épülve az MS is csinált egy erre valót Windows HPC Server néven. Persze lehet magyarázni, hogy így meg úgy a licencdíj. Csakhogy pl. a top500.org lista második helyezettje licencelt OS, tehát nem "letöltöm, telepítem, fut, ha nem, akkor bütykölöm" típus. Az ötszázból csak egy egyszerű kereséssel megállapítható módon 55 db licencdíjas.
(#192) GoodSpeed
"Android, Windows (Windows WP), iOS, tarolnak"
A WP-t nyugodtan kihagyhatod. Az IDC két hónapos sincs jelentésében éppen az van, hogy az egy éve sem magas eladási adatok erősen visszaestek, így -- mivel ugyanakkor a piac jelentősen nőtt -- a piaci részesedés 9.4%-kal esett vissza.
Worldwide Smartphone Shipments Edge Past 300 Million Units in the Second Quarter; Android and iOS Devices Account for 96% of the Global Market, According to IDC(#201) szabonagyur
A témában azért érdemes olvasgatni az USA vs MS per anyagait.(#217) King Unique
Kezdeti Linux említések:
(#42), (#102), (#166), (#171), (#172), (#176), (#183), (#184), (#189).
Érdemes megnézni a tartalmukat."OO, LO és társainál meg még jobban elcsúsznak..."
Rég rossz, ha az MS a saját maga által készített fájlformátumba egy x verziójú Office-alkalmazásban készített és mentett dokumentumot egy x-1 verziójúval annak ellenére sem tud helyesen megjeleníttetni, hogy az x-1 verzió fícsörei között fel van sorolva ez a képesség. Miért várnád el ezt az OO/LO-tól?"Vennék én spec Linuxra tervezett hardvert, laptopot, külső vinyót stb., csak épp ilyenek nagyon ritkák lehetnek"
Egy külső hdd-t miért kellene Linuxra tervezni? Én 3,5 éve vettem egy 2TB Verbatim-ot, legyalultam az NTFS-t, raktam rá ext4-et, és minden szép, minden jó. Vettem HP Photosmart D5460-t, amihez a full driver alapból települ. Linux laptop. Találatok: 172 db. -
válasz
Namelesske #124 üzenetére
Birkának lenni? Perszehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest