- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van pár új bejegyzés. Többek között a kokáról is.
-
válasz
troland26 #11 üzenetére
Örülök, hogy tetszik.
Az AIESEC nevezetű nemzetközi diákszervezettel utazom. Az a felállás, hogy dolgozom, és ezért nem pénzt kapok hanem szállást. Így végül is csak az étkezésekre, és az utazásokra kell költenem. Szóval megéri.
Először úgy volt, hogy Malajziába megyek másfél évre de aztán az nem jött össze. De talán jobb is.
-
Tudod ez a valamit valamiért.
Kis pénzből nincs luxus, de így tudom átélni azt , amit itt az emberek. Sőt nem tudom átélni mert itt a lakosság 80 százaléka nyomorog. De ezt akartam, meg szerettem volna tudni, hogy hogy él az emberiség 80 százaléka. Ez olyan tapasztalat amit a jövőben remélem, hogy kamatoztatni tudok. (jó dolgokra)És igen a tájak, a kultúra, a romok, minden kárpótol.
-
Örülök, hogy tetszett.
Ha minden edzettség nélkül, mondjuk Magyarországról mennél fel 5000m-re, akkor valószínűleg a mentők vinnének le a hegyről. Viszont én Cusco-ban lakom ami alapból 3400m-en van így már akklimatizálódtam. Ráadásul Ecuadorban megmásztam egy 4700-as csúcsot is.
kmisi99: Igen beszélem a spanyolt. Itt egy utazási irodának dolgozom, ahol nem egyszer angol-spanyol tolmácsként funkcionálok.
Facebook: Elvben úgy van beállítva, hogy minden olvasható, és megtekinthető regisztráció nélkül. Én sem szeretem a Facebook-ot, de mivel ingyen adja a tárhelyet (legalább is pénzt nem kell érte fizetni) így ez volt a leg költséghatékonyabb megoldás. Nagyon kevés olyan blogot láttam ami nem Fb és igényes, sok fotóval rendelkező oldal. Szóval kényszermegoldás volt sajnálom. De mondom elvben mindent el lehet olvasni, és meg lehet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest