- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
banhammer #45 üzenetére
a #9 hozzászólásban már leírtam.
az árérzékeny vásárlók miatt van az egész!
igy nem kell beépíteni a 3 év gart az árba, hanem ha NEKED van rá szükséged, akkor megveszed hozzá... tehát lehetőséget kapsz a választásra, opciót a garanciális igényeidre.vehetsz még 1 évet, vagy még 2 évet... vagy 2 évet plusz egy törés biztosítást, hogy még biztonságosabbnak érezhesd a dolgot.
és még így is olcsóbban jösz ki legtöbb esetben és modellnél, mint a többi gyártónál.
ha ezek után komolyan még valaki bedobja ezt a "jajcsakegyévgarvanrá" dumát, az retardált, értelmi fogyatékos, esetleg szövegértési problémái vannak.
-
Peak
addikt
"Az Acer pedig még 3 év törésgaranciával is olcsóbban jött ki a Dellnél, pedig még a felszereltsége is jobb annál."
De érted... itt kibicelnek meg hülyeségeket beszélnek, mint ha nem értenének a szóból.
Közben meg másokra mondják, hogy fanatikus.
hihetetlen
-
Peak
addikt
értem. tehát fontos a 17-20% plusz felbontás a 15" felületre. (mondjuk az 1280x800 vs 1680x1050 az 30%al nagyobb terület...)
tudomásul vettem és megértem, hogy ez neked fontos.a dokkoló btw azért van rajta, mert ezeket főleg irodában ezzel használják, ahogy mi is
beérsz az irodába, levágod a notit az asztalra a dokkolóra... és nem töltök negyed órát az eszközök újracsatlakoztatásával és konfigurálásával
én konkrétan szeretem ezt a megoldást.
-
Peak
addikt
Értem, hogy mit mondasz, de azt nem értem, hogy pontosan mi változik számodra használhatóságban, komfortérzetben meg, ha 1366x768 vagy 1400x900 a felbontásod egy kijelzőn. vagy ha 1680x1050.
Azon kívül, hogy a fizikai felbontása az LCDnek kisebb lesz, attól a Windows desktop a DPI arányt ugyan úgy megtartja, mert az dinamikusan változtatható. Vizuálisan maximum egy picit kontrasztosabbnak látsz egy betűt.No de pont arról beszéltünk, hogy kis kijelzőnél az ember nem dolgozik éjjel nappal.
A felhasználás kb. arra van kitalálva, hogy pl. repülőn az ember heggesszen egy XLS táblát egy órát, vagy begépeljen feljegyzést, stb.
Esetleg elolvasson 5 oldal híreket.Ebbe úgy látom nem nagyon szól bele ez a dolog.
És használok bőven notebookokat és monitorokat is egyaránt. -
Peak
addikt
-
Peak
addikt
én a tapasztalataim szerint úgy látom, hogy notebookon normálisan sok ablakkal semmilyen felbontáson nem lehet.
egy magára valamit is adó számitógéppel dolgozó ember gondoskodik magának normális külső monitorról a munkához.
nem a beépített LCDn fog 4000 ablakot vaksizni.
épp ezért érzem úgy, hogy nagyobb felbontást preferálni s azt hirdetni ugyan divat és olyan vagánynak tűnik, mégis számomra kispályás, gagyi, olyan érzésem van tóle, mikor az ember olyan dolgon akar spórolni, amin teljesen felesleges, mert több hátránya van mint haszna.a véleményem szubjektiv!
-
Peak
addikt
-
Peak
addikt
Jó cikk, kiváló masina!
Noha nem értek teljesen egyet a kijelző felbontásának kritikájával, hiszen alapvetően ez egy üzleti gép, nem kifejezetten a "szórakoztatóipart" hivatott kiszolgálni, ahova mondjuk valóban szükséges lehet egy fullHD felbontású kijelzőre.
De amúgy csillagos 5ös minden!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest