Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• panderson

tag

Sziasztok,

Köszönöm a tesztet, nekem hasznos volt.

Hadd fejezzem ki értetlenkedésemet, a fémház körüli hiszériával kapcsolatban: 1) a fém és a tömör anyagok árnyékolják a WiFi és BT-t (igen az alufólia is, pedig pistike szerint az vékony), 2) az általam ismert notebookok mindegyikében az antenna az LCD valamelyik *oldalán* helyezkedik el, mert ott van legtávolabb és feltételezhetően a legjobb rálátással is a többi WiFi eszközre. Megjegyezném, hogy nem véletlen, hogy a routerek körében sem menő a fém-géjmer burkolat. Így szerintem jobb is a műanyag LCD burkolat, mert nem folyton az arcunkba megy a rádióhullám (kinek fétise mikrohullámú sütőzzön). Hamár az LCD burkolattal végeztünk (aki meg középen nyomogatja a burkolatot játszon azzal ami vele egyidős...), rátérhetünk a házra. Tegye fel a kezét, akinek szakszerű szerelés következtében ketté tört már a gépe háza! ;) Egyébiránt hogy az alsó burkolata nem fém és nem unibody, nyugodtan alszom, és nem nézegetem a gép alját minden reggel, hogy legközelebb majd jobbat veszek :D :D

Ettől még a gumis műanyag bevonatért fekete pont jár az Acernek ebben az árkategóriában.

Az már csak megjegyzés, hogy mostanság a "fém burkolat" valódi jelentése elkorcsolsult fém bevonattá...

És igen, van tavalyi gamer gépem, műanyag házas, erre váltottam az asztali gépemet, és azért gémer, mert munka közben ez adja le a legmagasabb teljesítményt (nem játszom rajta, de a tudása sokkal nagyobb, mint az üzleti lássák-ki-vagyok notebookok), tudom miről beszélek.
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák