Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én hőcsövekről beszéltem, nem az alu bordákról, a kettő hűtési képességei messze nem mérhetők össze.
Most szedtem szét a T61-em, nem sokban tér el a venti mérete egy S7010-től, vagy egy T30-tól.
Hogy tervezett légáramlás... Hét, annak nagyon tudok örülni, amikor az Acer Travelmate 5xxx-ekben pl. félig le volt ragasztva a venti alatt a rács, gondolom, hogy ne szívjon fel annyi port.
Na most ez miatt levegőt sem nagyon szívott, de por attól még volt benne elég. Eddig az összes ilyen volt... Persze biztos, hogy van, ami tervezett, de annyira azért egy csomó tucatnoti esetében erre nem vennék mérget.
(Pl. pont az alját levéve használás, akkor azért a többi alkatrész is szabadon áramló levegővel érintkezik, és az nagyon sokat számít.)
Hogy a procihűtő az egész gépet hűti? Nem feltétlen lennék ebben biztos, a legtöbb esetben a gép nagy részén lyukak sincsenek, illetve a procihűtő meg aluról beáramló levegőt kap, amit a hűtőn át fúj ki. A többi része (a kerületének többi része, kivéve felfelé, ahol meg legtöbbször a billentyűzet van) zárt. Minimális levegőt húz el a gép többi részéról.
Új hozzászólás Aktív témák
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi