- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
musculus
tag
Vettem egy Nokia N900 telefont (Maemo Linux oprendszer, a legelső Skype integrációs teló, full böngésző, teljes qwerty, még mindig mosolygok, ha rágondolok
, aminek másfél év után először rosszalkodni kezdett a GSM-modulja, majd teljesen tönkrement. Így lett a linuxos telefonból egy PDA, ami ugyan tudott minenféle okosságokat, Wireshark, Aircrack, Mac-changing, de nem lehetett vele telefonálni.
160.000 volt anno.
Csak a megvizsgálásért 5.000 forintot kért a Nokia. Inkább eladtam, de ha lett volna 2 év gari (a 160.000 ftos telefonhoz), valszeg' még ma is használnám.Jó dolog ez a gari, a laptopomnál már figyeltem, hogy minél hosszabb legyen.
-
sing1ep1ayer
őstag
Nekem mondjuk ment már tönkre úgy telefonom, hogy felraktam a töltőre, aztán szépen valami szétégett benne, de ez egyedi eset volt, ettől függetlenül nagyjából egyetértek veled. Ha van egy működőképes telód, az ritkán romlik el. Szerintem inkább az a jellemző probléma, hogy valami eleve rossz, amikor megérkezik. Van esetleg valami típushibája, amit akkor még nem tudnak, vagy csak épp kifogsz egy hibás példányt... na ilyenkor gáz, ha mondjuk Kínába kell telefonálgatni, pláne postázni.
A ZTE pengéjére is hányan panaszkodtak milyen sz*r, amikor kijött, hogy ilyen meg olyan baja van és rengetegen visszavitték cseréltetni. Érdekes módon nekünk már 3 is van a családban és mindhárom tökéletes, sosem volt gond velük. De mi lett volna ha a tengerentúlról rendelem és az enyém is pont egy hibás darab?@ (#38) Xaels
Ezzel nem értek egyet. Bár alapvetően igaz amit írsz, de a legtöbb ember akkor ad túl a mobilján, amikor már nem garis, vagy csak nagyon kevés van hátra belőle, így pedig már semmivel nem ér többet annál, mint amire sosem volt jótállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest