- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
musculus
tag
Vettem egy Nokia N900 telefont (Maemo Linux oprendszer, a legelső Skype integrációs teló, full böngésző, teljes qwerty, még mindig mosolygok, ha rágondolok
, aminek másfél év után először rosszalkodni kezdett a GSM-modulja, majd teljesen tönkrement. Így lett a linuxos telefonból egy PDA, ami ugyan tudott minenféle okosságokat, Wireshark, Aircrack, Mac-changing, de nem lehetett vele telefonálni.
160.000 volt anno.
Csak a megvizsgálásért 5.000 forintot kért a Nokia. Inkább eladtam, de ha lett volna 2 év gari (a 160.000 ftos telefonhoz), valszeg' még ma is használnám.Jó dolog ez a gari, a laptopomnál már figyeltem, hogy minél hosszabb legyen.
-
oceanrush
senior tag
Ez nagyon pofasra sikeredett. Tetszik.
-
Hina
aktív tag
Egy led villanót is hegeszthettek volna már bele. Nem olyan nagy cucc, de nagy hiány, ha nincs...
-
sing1ep1ayer
őstag
Nekem mondjuk ment már tönkre úgy telefonom, hogy felraktam a töltőre, aztán szépen valami szétégett benne, de ez egyedi eset volt, ettől függetlenül nagyjából egyetértek veled. Ha van egy működőképes telód, az ritkán romlik el. Szerintem inkább az a jellemző probléma, hogy valami eleve rossz, amikor megérkezik. Van esetleg valami típushibája, amit akkor még nem tudnak, vagy csak épp kifogsz egy hibás példányt... na ilyenkor gáz, ha mondjuk Kínába kell telefonálgatni, pláne postázni.
A ZTE pengéjére is hányan panaszkodtak milyen sz*r, amikor kijött, hogy ilyen meg olyan baja van és rengetegen visszavitték cseréltetni. Érdekes módon nekünk már 3 is van a családban és mindhárom tökéletes, sosem volt gond velük. De mi lett volna ha a tengerentúlról rendelem és az enyém is pont egy hibás darab?@ (#38) Xaels
Ezzel nem értek egyet. Bár alapvetően igaz amit írsz, de a legtöbb ember akkor ad túl a mobilján, amikor már nem garis, vagy csak nagyon kevés van hátra belőle, így pedig már semmivel nem ér többet annál, mint amire sosem volt jótállás. -
Xaels
félisten
Szép telefon, de az ATOM-mal kapcsolatban kételyeim vannak. Nem elég, hogy folyamatosan azt olvasni itt-ott, hogy az Intel baszik rendesen támogatni a platformot, de ezt még megfejeljük egy olyan mobilos operációs rendszerrel amivel kapcsolatban is sok ilyen a valós/nem valós panasz.
(#36) Swami: ha van rá rendes garancia könnyebb eladni, így kedvezőbb feltételekkel tudod megvenni az utódot.
-
Swami
senior tag
Nem is értem miért olyan fontos a garancia. Én 1994 óta használok mobilt (az első egy Motorola 5200-es volt
), de még soha nem romlott el egyik sem. Kivételt képez ezalól a buznyák sony tavaly, amelyik sárgaságot kapott, de azt akkor is kicserélte volna a cég, ha történetesen Bissau-Guinea-ból rendeltem volna.
Ha mondjuk haladni akarsz a korral, úgysem használod 1 évnél tovább a telódat, addig meg mi baja lehet? Ha csak el nem pattan benne valami rugó, vagy le nem törik egy fogaskerék néhány foga.... -
SkyS1gn
félisten
Intel inside
-
Peak
addikt
válasz
littlelion21 #32 üzenetére
kb. igy van. franciaországból hozza főként a cuccot a cég.
mások pedig ukrajnán keresztül távolkeletről. -
Nekem tetszik a készülék, elegáns,kicsi, és az aksi sem csekély. kipróbálnék egyet .
-
Peak
addikt
válasz
littlelion21 #30 üzenetére
csak arra nincs hivatalos magyar Acer garancia, sem support, sem a garanciális javitás nem oldható meg a Brno Service Centeren keresztül, mert ezek a termékek magyarországon nincsenek a gyártó által (egyelőre) forgalmazva, ezért az expansis a környező országokból hozza be, és a törvények alapján neki kell vállalnia a jótállást/szavatosságot, javítást.
-
fojuzer
aktív tag
Mérsékelt ár az ma Magyariban Nincs! Vannak drágák-olcsok.
-
kiki89
aktív tag
Vajon hivatalosan megérkezik szerény kis hazánkba?
Sajnos elég sok jóról lemaradunk...
-
gzbotii
nagyúr
Blade designe laungage?
-
HuMarc
veterán
Ár van? Egyébként jól néz ki...
-
Peak
addikt
Acer S500 CloudMobile-om van nekem is, ami nagyon hasonlit ehhez, csodaszép.
A kijelzőjét nem értem miért ilyen fura felbontású, de az árához képest kiváló készülék lesz. -
-
Wa2x_
veterán
válasz
undersance #17 üzenetére
~ 73.000 HUF - 9990 Thai lóvéba kerül, abból konvertáltam.
-
tjb007
nagyúr
válasz
undersance #17 üzenetére
Nettó 340 dollár, itthon ez bruttóban kb. 100e forintot jelentene de nagy valószínűséggel ez sem fog forgalomba kerülni nálunk.
-
undersance
tag
Vajon mennyi lehet az a mérsékelt ár?
-
válasz
sing1ep1ayer #15 üzenetére
Lehet amúgy, de nekem mindenképp tetszik
-
sheep
addikt
jöhetne JB -nel is
amúgy egész szép készülék, és a hw nem is olyan rég még a felsőbb kategóriába tartozott -
válasz
sing1ep1ayer #12 üzenetére
Szerintem a külső pont hogy nem unalmas, a Blade-en kívül nincs hasonló a piacon
Az egyentepsiknél nagyobb a hasonlóság. Ez inkább üde színfolt
-
sing1ep1ayer
őstag
Külsőre kissé unalmas készülék, és kategóriájában ez már nagyon számít. A belső viszont igencsak vállalható, de mivel feltehetően bőven akad majd kihívója, sikert szerintem csakis az alacsony árazással érhet el, vagy esetleg egy rendkívül agresszív reklámkampánnyal.
-
Kicsit ZTE Blade alakja van az előlapnak, tetszik
Módosítok: telibe Blade az eleje
,kivéve a gombsort
-
Wa2x_
veterán
válasz
littlelion21 #9 üzenetére
Igen az.
-
littlelion21
addikt
Köll'.
A kamerától jobbra az vaku lenne? -
Wa2x_
veterán
Szép, de nem tűnik vmi ütősnek ez a CPU..
-
Hennet
aktív tag
Eddig nem is adtak ki direkt telefonokba tervezett processzort?
A telefon szep, bar nekem a liquid metal jobban tetszett, nade az Acer es a mersekelt ar...
-
vasii
senior tag
A cim mar el let love a Razr i nél is :/
-
Swami
senior tag
Kár, hogy nem duo...
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szép! RAM kimaradt?
-
kcsa
veterán
Acertől nem meglepő, őket is fizeti az intel rendesen
-
HawerKing
őstag
Nekem CloudMobile van de ez is tetszik
Hajra Acer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest