- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
A rokchip papiron tényleg erősebb tehát antutucsiszárkodásra teljesen jó, de nézzünk meg egy olyat h egy böngészőben megnyitsz több ablakot megy egy zenelejátszó és mellette ráinditasz mondjuk egy youtube videot nos nem egy rokchip tulajdonos panaszkodik ( lásd pl angol forumokon pipo m6-osnál ami nekem speciel nagyon bejönne), hogy belassul pedig azok rokchip quadok nem 2 magosak meg melegszenek jobban stb...A rokchip sosem volt kiemelkedő tesztprogrameredmények ide vagy oda én az Ainolt nem antutubenchelésre vettem, bőven elég a teljesítménye semmiféle belassulást nem tapasztaltam rajta eddig még
-
dime27
őstag
Odavág a kínainak?! Nah nemáár....48k-ért vettem onnan Ainol Novo Spark 9-et és nézzük már meg a két tablet hardveres képességeit...Enyém 9,7'' -es,quad core ips retina screen 2500x1500as gyönyörű felbontással, 16Gb rom 2Gb ddr3 ram és mindez megfejelve egy 10000-es akksival miről beszélnek ezek?!
LOL
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest