- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Hát igen, 6-700-nál kezdődnek
Ami szerintem épp az, amivel nem lehet játszani normálisan. Nekem az, amivel játszanék, 1,2M-től indul az Alienware-nél...
Nekem szépek, volt is már tőlük laptopom, talán egyszer még lesz is
Meg ez már ízlés kérdése, ott van ~700k-ért a Razer Blade Pro -
BlackSoft
addikt
1080p-re kevés lesz? Mire? Ez nem egy gamer laptop, hanem egy olcsó gép, arra ha laptopot akarsz az asztali gép helyére, ez áll a cikkben is... 1080p-re elég egy IGP is mindenre, BD filmeket viszi, netezni lehet vele, ha minden áron valaki játszani szeretne, akkor régebbi játékokat bőven kiszolgál.
Ha játszani akarsz, akkor vegyél Alienware lapost, 780M SLI-vel, de az nem 200k lesz, hanem 1,400,000 huf körül...
-
BlackSoft
addikt
Most már lehet, hogy vannak ilyen elnevezések, de régen nem voltak. Ráadásul össze-vissza használják ezeket az elnevezéseket...
A ThinkPad X240-es egy Ultrabook. Pedig nem vékony, nem olyan, mint az ultrabookok, inkább hasonlít egy netbookra. Netbook persze nem lehet, mert ami netbook, az jellemzően egy karórába való cpu-t tartalmaz, amivel semmit nem lehet csinálni, sokszor normálisan netezni sem, pedig arra hivatott a nevéből.
(#8) padrone: "A netbook 15 ezer volt, ha nagyon mobilisnak kell lennem."
Az valami jó régi használt cucc lehet, mert ennyiért netbookot sem kapni, de itt látszik, az amit fent is mondok, hogy a netbookok gyengék, és olcsók.
"De a 17" is simán hordozom ha kell, ha látni is akarok valamit, illetve ha 4 sornál többet akarok nézni a visual studioban/eclipseben."
Az X240-em 12"-os, de mindent látok, mert 1080p IPS... Sebességgel sincs gond az i7-4600U-al, helynek 512GB SSD van benne, de ha a BD-t kiveszem, akkor a helyére be tudok tenni még egy 1TB-os 840-es samut, és bőven lesz helyem, de arra nincs szükségem. Tehát itt egy kicsi, könnyű, erős laptop, amin látok 4 sornál többet
Csak nem 15k-ért kell lapost venni.
-
BlackSoft
addikt
Akkor elsiklottam felette, vagy nem maradt a fejemben. Hát igen, a 2,6kg nem kicsit sok.
Hát kislány, vagy nem kislány, de igencsak kényelmetlen... Autóban okés, de cipelgetni magaddal már nem, és nem épp a súly a gond, hanem hogy ba**ott nagy. Egy gyúródeszkát vinni az oldaladon nem túl praktikus.
Én a 15,4"-os laptopomat most cseréltem le egy X240-es ThinkPad-re, mert még az is nagy volt cipelgetni, és súlyos... Ez egy sokkal hordozhatóbb, üzletibb laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Opel topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iOS alkalmazások
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged