- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Engem az zavar leginkább, hogy a 30" 2560*1600 felbontás már őskövület időben, több, mint 7 éve piacon van és még mindig nem jutottunk el oda, hogy az ember gondol egyet és vesz egyet. Ha egyáltalán tartanak, nem tudod megfizetni. Ehhez képest az lcd tévék ára 7 év alatt a tizedére esett.
-
Pipó
őstag
28" 2560x1600, nekem ez volna ideális, de ilyen nincs. Volt már 30" ugyanebben a felbontásban, autós játékokhoz szuper volt, de fps-hez már nagy. Most 27" 1920*1200 van, de ez meg lehetne egy collal nagyobb és egy ugrással nagyobb felbontás. A 16:9-től meg írtózom.
-
Amióta léteznek LCD monitorok én mindig csak Acert használtam ,és sohasem voltak problémáim vele,aképük pedig igazán jó.Ez a 32"böhöm is jónak tünik most még egy picit drága de ha lemenne az ára 150 körülre akkor biztosan lecserélném a mostani 26".Azért szívesen megnézném egy 32"LCD tévé melett.
-
vicze
félisten
Nagyon nem. Nagyon nem mindegy milyen a meghajtása annak a panelnak. Pl. a TV az 8bit-es a normálisabb monitor meg 10bit-es, egy csöppet nagyobb színtérrel. (TV-ből is van 10bit csöppet magasabb árért.) Háttér világítás egyenletessége és egyéb finomságokat meg se említek.
Továbbra is attól függ mik az igényeid. (SPVA nem tudom, hogy egyáltalán melyik modellben van még Samsungnál, de olcsóbban biztos, hogy MVA van.)
-
Chrys_
addikt
Magyar USB van benne: "Az USB hun nélkül sem maradunk:"
-
oraihunter
aktív tag
Szerintem ez egy vállalható alternatíva. És az ára sem horror. Pláne egy év múlva már 150.000-ért.
-
Mi az az ár
-
Zotya84
őstag
válasz
old_artist #13 üzenetére
Hát igen, én imádtam az AL1923-mamat, csak kinőttem azt az 1280-as felbontást, pedig a színhűségét hibátlanra tudtam állítani, közel olyanra, mint amilyenre a B276-omat kalibráltad...
Mondjuk, az se TN volt. Meg is tartottam. (Már csak azért is mert azon még van VGA-csati, a kisgépemhez - ami hála égnek jól elvan monitor nélkül is...)
-
X Factor
addikt
A TV és a monitorokban lévő panelok közt, azért van más különbség is. Egyéni preferencia kérdése, aki a 32"-s TV elé leülve is jól tud szórakozni, annak felesleges. Azon monitor felhasználóknak viszont, akinek kevés az FHD, de pl 27" esetén a wqhd túl kicsi ikonokat és egyéb dolgokat eredményez annak megérheti.
Illetve egy szűk rétegnek, akik high-end pc-ket építenek, de a 4k ismert problémáit mondjuk mellőznék.
-
Jack@l
veterán
Felmerül a kérdés, hogy megér e kétszer annyit a kicsit jobb felbontás, mint egy jó fullhd-s 32 colos tévé...
-
X Factor
addikt
Próbáltam, évekig nézegettem, cserélgettem mindig elégedetlen voltam. Az alap probléma a 12 négyeztméteres szoba ahol a gép van. Itt szoktam játszani, netezni viszont a párommal a filmeket is itt nézzük, de azt ugye az ágyból.
Ha csak a filmezés lenne szempont nyugodtan jöhetne egy 40-es Tv, viszont ahhoz annyira közel vagyok, amikor az asztalhoz ülök h. zavaró, így lett 32 col, itt viszont egyszerűen szörnyű volt a kép közelről (1m) egy monitorhoz képest (kevés ppi). A 2 meg egymás mellett nem igazán fér el, illetve anyagilag se a lelegjobb. A 30" 2560*1600 monitorok meg 16:10-esek és 27 colon még elvagyok vele, de 30-nál meg már túl magas a mindennapi használathoz (munkára persze még jobb is).
A fejemben kb 3-4 éve megszületett h. 32 col kéne, mert azon filmezni is remekül tudunk, csak nagyobb felbontás kell mind az FHD, de nem 4k, mert egyrészt azok a kijelzők 600k-nál indulnak, másfelől 2 high end kártya kell a meghajtásához, tehát legyen mondjuk 2560*1440.
Végülis csak közel 5 évet kellett várnom.
-
X Factor
addikt
Ez annak a függvénye h. tudod-e azt a tévét elég messziről nézni. Mondjuk 1.3m-ről.
Mint már említették a 200k körüli összeg, igen baráti ár érte szvsz. Bár ennyim nekem sincs rá.
Jhonny06
Ha eladom a mostanit, nem mindegy h. egy 100-ast vagy 150-et kell rádobnom.
A különbözet meg önmagában kiad egy 7950-290 upgradet, 2 teletankot vagy 10 tálca sört.
Nyilván ha otthon dolgoznék és pénzt termelne akkor nem filoznék ilyeneken, de így kvázi szórkozáshoz (filmezni meg játszani), igen meggondolom h. ér-e ennyit.
-
marad a Samsung UE32D5000 mint monitor... bár nem rossz ez az Acer, csak 210 ropiért maradjon a boltok polcán.
-
gabee jr
tag
Nekem először, de utoljára volt Acer monitorom. Inkább Samu vagy LG, de Acer-t nem veszek többet, örülök ha egyszer ezt is el bírom adni.
-
Sonja
nagyúr
A BenQ is bejelentett egy 32"-os WHQD felbontású AMVA monitort.
-
vittorio7
őstag
Érdekes egy jószág ez.
-
X Factor
addikt
160-170 körül lenne, máris szereznének egy tuti vevőt. Évek óta erre a koncepcióra várok.
-
Gicz
addikt
válasz
old_artist #6 üzenetére
Köszi a linket!
-
Gicz
addikt
ha mellőzték a pwm-et akkor hogyan van megoldva a ledek fényerő szabályozása?
nem lehet hogy szimplán csak magasabb a pwm freki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged