Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Próbáltam, évekig nézegettem, cserélgettem mindig elégedetlen voltam. Az alap probléma a 12 négyeztméteres szoba ahol a gép van. Itt szoktam játszani, netezni viszont a párommal a filmeket is itt nézzük, de azt ugye az ágyból.
Ha csak a filmezés lenne szempont nyugodtan jöhetne egy 40-es Tv, viszont ahhoz annyira közel vagyok, amikor az asztalhoz ülök h. zavaró, így lett 32 col, itt viszont egyszerűen szörnyű volt a kép közelről (1m) egy monitorhoz képest (kevés ppi). A 2 meg egymás mellett nem igazán fér el, illetve anyagilag se a lelegjobb. A 30" 2560*1600 monitorok meg 16:10-esek és 27 colon még elvagyok vele, de 30-nál meg már túl magas a mindennapi használathoz (munkára persze még jobb is).
A fejemben kb 3-4 éve megszületett h. 32 col kéne, mert azon filmezni is remekül tudunk, csak nagyobb felbontás kell mind az FHD, de nem 4k, mert egyrészt azok a kijelzők 600k-nál indulnak, másfelől 2 high end kártya kell a meghajtásához, tehát legyen mondjuk 2560*1440.
Végülis csak közel 5 évet kellett várnom.
-
X Factor
addikt
Ez annak a függvénye h. tudod-e azt a tévét elég messziről nézni. Mondjuk 1.3m-ről.
Mint már említették a 200k körüli összeg, igen baráti ár érte szvsz. Bár ennyim nekem sincs rá.
Jhonny06
Ha eladom a mostanit, nem mindegy h. egy 100-ast vagy 150-et kell rádobnom.
A különbözet meg önmagában kiad egy 7950-290 upgradet, 2 teletankot vagy 10 tálca sört.
Nyilván ha otthon dolgoznék és pénzt termelne akkor nem filoznék ilyeneken, de így kvázi szórkozáshoz (filmezni meg játszani), igen meggondolom h. ér-e ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest