- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Egyelőre én csak hardveresen álltam hozzá a témához, és azt nem tagadhatod, hogyha az alienware gépbe beleraknak egy i7 est akkor nem fog ott kitétel lenni, hogy ha használni is akarod akkor sajnos nem tudod mert TH leszabályoz, mint itt ennél az acernél.
A többi pedig sajnálatos
Amúgy én is játékra vettem a 7537 es laptopomat sőt az összes eddigit is de be kell látnom hogy nincs értelme,e
-
Pocok256
veterán
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
Ha nem akar az ember TH t akkor ott az alienware
Ott nincs TH
-
Pocok256
veterán
Normál játék alatti terhelés alatt is ugyanúgy throttlingolni fog, ha rendesen kihasználja a hardvert. Az én 7537 es laposomra sem írta egy teszt sem hogy Throttlingolna pedig nagyon is jelen van ...
-
Pocok256
veterán
Megeszem a kalapom ha ez tényleg igaz:
"CPU-throttlingnak", azaz túlmelegedés miatt bekövetkező órajelcsökkentésnek nyomát sem tapasztaltuk."
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest