- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkalaszlo
újonc
Szia!
Tudom, hogy jó pár éves téma, s igazából már az újabb acer vn7-539g-vel kapcsoaltban írom, hogy pár beállítás után valóban képes throttling nélkül futni. (undervolt, repaste, cpu 99% teljesítményen, s az rw read and write utility-ben a ventilátorokat játék közben fel kell nyomni maxra, plusz 25 fokos szobahőmérséklet) -
citkar
addikt
A teljesítménnyel nincs baj, az tény, de így, hogy külföldről vettem, majdnem feleannyiért, mint Magyarországon kapható, még így sem olvadok el tőle.
Amiért jelenleg a legjobban haragszom rájuk, hogy több eszközöm USB-n egyáltalán nem, vagy csak ritkán, bizonytalanul működött (GPS, kamera, telefon), míg más gépeken frankón használhattam őket, mire 2014.10.10-én! kijött egy driver (Intel® 8/9 Series and C220/C610 Chipset Family), amivel végre orvosolták...hát nem siették el, már tavalyi konstrukció a gép azt hiszem.
Mondanom se kell, közel fél éve (többször) ezt is hiába jeleztem az ügyfélszolgálatnak, szerviznek csak hablatyoltak és BIOS frissítést javasoltak, emailt válaszra sem méltattak...és persze ezt is nélkülük oldottam meg...Az Acert sokan szidták a külföldi garancia miatt, nos ez nálam úgy működött, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot, másnap (vagy amikorra megbeszélted) eljöttek a gépért és 4-5 munkanap után kerestek, hogy mikor és hol adhatják vissza, természetesen megjavítva.
Pedig az Alienware garancia nagyon drága, míg az Aceré (ha épp nem 3 évvel adja a terméket) sokkal olcsóbb és közel sem kíván annyi kompromisszumot, mint amennyit az ára sugall.
Jó gép az Alienware, de nem annyira, mint az itthoni árak sugallják, ha "olcsón" jutsz hozzá megéri a pénzét (mindenképp külföldet javaslok), amúgy nem.
-
citkar
addikt
Halkan megjegyzem nem vagyunk egyformák, ugyan kis réteg az akinek valóban szüksége van hordozható és új játékok futtatására alkalmas laptopra, de hidd el van. Igen én is ilyen vagyok.
Ráadásul volt Acer 3830tg laptopom, most kb. 3 éves és nagyon jól lehetett rajta játszani.
Nagyon vacilláltam kb. fél éve az Alienware és egy Acer gép között, de a teljesítmény miatt végül Alienware lett. Nem maradéktalan az örömöm, többet vártam tőle.
Az Aleinware hangosabb, a felső kategóriás garancia gördülékenyebb is lehetne (telefonos, szervizes és gyári driverek terén is van mit javítani), az eredeti Aleinware táska túlságosan kopik (az előző gépem tokja 3 év után is jobban néz ki), a tápkábel a kialakítása miatt foszlik (a bő 3 éves Aceré a mai napig nem, pedig az is utazik hetente többször) és az ügyfélszolgálat szerint én tehetek róla nem akarják cserélni, hiába a kialakításnak megfelelően tekerem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest