- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Dr. Akula #34 üzenetére
Mondjuk az hogy függőlegesen áll a vinyó, pont elveszi a párhuzamos beszerelés értelmét. Viszont a videokártyának kihagyott 37 cm-s hely az korrekt, elég kevés házba lehet berakni egy dupla csipes videokártyát (pl. r7990, gf690), mert azoknak minimum 32 cm hely kell, de ez általában nincs meg.
A 0.8 mm-es acél tartószerkezet pont akkora mint amit a CM alkalmaz a Stacker / Cosmos sorozatban, rá lehet ülni, rugdosni, semmi nem történik. Az 1 mm-es oldallap már szinte páncél. Ezzel focizni is lehet, nem kell parázni hogy mi lesz ha kiesik a kezedből.
A ventinek azonban kéne rácsa az előlapra, nem jó ha a földről szívja be a port a gépbe.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Az árazást a profitéhség indokolja, ezek se akarnak kevésbé gazdagok lenni mint a bankárok, politikus elvtársak.
A párhuzamos beszerelés előnye hogy mindkét oldalról tudod csavarozni, nem csak az egyik (előlapi ventillátor felől max kanyarcsavarhúzóval
). Én spec ezt az új merőleges vinyó divatot utálom, tök buzi módon lehet csak kábelezni. És miért nem képesek rakni egy normális panelcsatlakozót a végére, hogy ne kelljen kábeleket húzgálni a vinyóról kiszedéskor, csak simán kivenni? Nem kéne leszedni a másik oldallapot hozzá, legalább lenne vmi értelme, de így semmi, csak a rosszabb rögzíthetőség.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Komplikato #31 üzenetére
De, a Cosmos2 is k. drága (vmi 110k körül vettem). Igaz, nekem a nagy hely kellett, ami meg ha nem Codegen, akkor ennyi. Lian Li, Thermaltake szintén ennyi. Sajnos.
-
Dr. Akula
félisten
Na ez egy korrekt cucc. Mondjuk nekem kicsi, meg a Cosmos2-t nem tervezem lecserélni, de biztos van nagyobb méretben is. Végre nem egy újabb "gémer" hulladékkal örvendeztet meg minket egy gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest