- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
nekem tetszik,az elrendezés,és a forma is.de az árat tényleg túl lőtték rendesen.
-
fagy53
nagyúr
Drága, de nem is csoda hiszen ekkora házban ők már laknak...! Számukra luxus egy ekkora kuckót számítógépnek hagyni, de legalább földrengésbiztos!
Elsőre furcsállottam az 1mm-es oldallemezeket és a vékonyabb vázat, de a rezonancia miatt van értelme, a táp és a HDD búgásokat, a ventik motorjainak rezgését hatásosan csillapíthatja, a szg ház meg nem táska, a súly nem elsődleges. A semmi különlegességet és egy minimalista megjelenést nyújtó ház ára viszont egy vicc, a másfélmilliós mosdó esete...
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Dr. Akula #34 üzenetére
Mondjuk az hogy függőlegesen áll a vinyó, pont elveszi a párhuzamos beszerelés értelmét. Viszont a videokártyának kihagyott 37 cm-s hely az korrekt, elég kevés házba lehet berakni egy dupla csipes videokártyát (pl. r7990, gf690), mert azoknak minimum 32 cm hely kell, de ez általában nincs meg.
A 0.8 mm-es acél tartószerkezet pont akkora mint amit a CM alkalmaz a Stacker / Cosmos sorozatban, rá lehet ülni, rugdosni, semmi nem történik. Az 1 mm-es oldallap már szinte páncél. Ezzel focizni is lehet, nem kell parázni hogy mi lesz ha kiesik a kezedből.
A ventinek azonban kéne rácsa az előlapra, nem jó ha a földről szívja be a port a gépbe.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Az árazást a profitéhség indokolja, ezek se akarnak kevésbé gazdagok lenni mint a bankárok, politikus elvtársak.
A párhuzamos beszerelés előnye hogy mindkét oldalról tudod csavarozni, nem csak az egyik (előlapi ventillátor felől max kanyarcsavarhúzóval
). Én spec ezt az új merőleges vinyó divatot utálom, tök buzi módon lehet csak kábelezni. És miért nem képesek rakni egy normális panelcsatlakozót a végére, hogy ne kelljen kábeleket húzgálni a vinyóról kiszedéskor, csak simán kivenni? Nem kéne leszedni a másik oldallapot hozzá, legalább lenne vmi értelme, de így semmi, csak a rosszabb rögzíthetőség.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Mahrenburg #30 üzenetére
Egyébként nekem is ez jutott róla eszembe. Egyedül az előlapi USB 3.0 portok képviselik a jelenkort a házban, de ezt akár utólag is rátehették, így fillérekért megvan az újdonság álcája. Amit korábban is említettem már: a HDD-k beszerelési iránya, a hagyományos csavarok használata az eszközök rögzítésére, illetve amit más hozott fel: a felül elhelyezett tápegység - ezek mind olyan dolgok amik 5-10 évvel ezelőtti konstrukcióra utalnak. Manapság már egy ötezres inwin, vagy codegen ház is többet nyújt ennél.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Komplikato #31 üzenetére
De, a Cosmos2 is k. drága (vmi 110k körül vettem). Igaz, nekem a nagy hely kellett, ami meg ha nem Codegen, akkor ennyi. Lian Li, Thermaltake szintén ennyi. Sajnos.
-
Komplikato
veterán
válasz
SQX_Barto #13 üzenetére
A 300.000 forintos kifordított TT ház nincs elszállva árban? Vagy az új CM Comos?
A belső elrendezése tetszik. Viszont a külseje borzasztó, pláne ennyiért, az anyaga miatt a súlya is az.
Értem én, hogy tuti elnyeli a zajt, meg nem esik szét ha egy 150 kilós ember ráül, de akkor inkább ne üljön rá senki.
Zajcsökkentést meg lehet sokkal olcsóbban is. -
Mahrenburg
őstag
Lehet, hogy több, mint tíz éve tervezték, és gyártottak egy szériát belőle, s csak most leltek rá egy raktár mélyén, aminek a bejáratát tíz éve egy földrengés betemette, majd egy másik földrengés most a felszínre hozta, s most megpróbálják "különlegességként" eladni...
-
Indy69
aktív tag
Ha ingyen hozzám vágnák akkor talán kéne,de pénzt nem adnék érte ,főleg amennyit kérnek érte
Külsőre bejön de nagyon fapados -
Dr. Akula
félisten
Na ez egy korrekt cucc. Mondjuk nekem kicsi, meg a Cosmos2-t nem tervezem lecserélni, de biztos van nagyobb méretben is. Végre nem egy újabb "gémer" hulladékkal örvendeztet meg minket egy gyártó.
-
jerry311
nagyúr
Vegre valaki felhagy a szalcsiszolt rondasaggal...
De a 256 USD, hulyek ezek. -
mepet
addikt
Hát ez nem szép, viszont igazi gagyi felültápos tucatház...
Felőlem fából is lehet a ház, nem tök mindegy? -
albert8
veterán
Az egyik legjobb modding alap amit eddig láttam.
NAgyon jó!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #16 üzenetére
Jó, hogy nem mindjárt kombináltfogót csomagolnak mellé, aztán olyan légrést görbítesz rajta magadnak, amilyet akarsz...
-
DeFranco
nagyúr
Ez így ebben a formában nevetséges. Rendben van a forma, rendben van az alapanyag, még az elrendezés is so-so rendben, de ez a szegecselés tönkrevágja az egészet, és az ára pedig a kategóriájában is vicc. Vannak prémium házak, rendben van, virágozzék száz virág, de itt az érték és az ellenérték köszönőviszonyban nincs.
És akkor még feltételeztem, hogy a fehéren a felső és alsó ívnél azt az illesztési hézagot rosszul látom...
-
Victorio
aktív tag
Szép igényesen néznek ki a popszegecsek az előlapon
-
nyunyu
félisten
Mi ertelme van a rozsdamentes acelnak, ha ugyis le van festve?
Ja, hogy nem is rozsdamentes, csak Ti lattatok bele?
Netes beharangozokban mindenhol steel szerepel, sehol sem stainless... -
szilagyiv
senior tag
Brutális kazán(lemez)
Hőcsövekkel befuttatva remek hőleadó felület az biztos. Lehetne teljesen csendes, nagyteljesítményű gépeket építeni ezzel a házzal. -
sing1ep1ayer
őstag
"Nem kívánták fröccsöntött műanyagelemekkel terhelni a belteret, ezért nem is forszírozták a szerszámmentes szerelhetőséget, mindent csavarral kell rögzíteni."
Ez azért jó duma!
Még el is fogadnám, ha a prémiumnak szánt házban legalább olyan csavarok lennének, amelyeket akár puszta kézzel is kitekerhetünk... de erről szó sincs.
Azt sem értem, hogy a merevlemezeket miért ezen a hagyományos, elavult és manapság már nem szívesen alkalmazott módon (az alaplap felől) kell becsúsztatni a helyükre és miért nem oldalról?
Bármennyire is tetszik ez a ház kívülről, nem igazán értem hogy mi indokolja a prémium árazást. -
Retekegér
MODERÁTOR
Elég sokat kérnek érte, annyira azért nem különleges.
-
törölt tag
Első ránézésre nem túl nagy innováció van benne(mint egy hőskori at/atx-es ház belseje)
Az ár ehhez képest nagyon nagyon sok
-
Hát elég gagyi, és ilyen áron...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest