- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Tigerclaw #15 üzenetére
Igen, ez már társadalmi és korprobléma.
Nagyon nem szerettem a komcsi rendszert, de tény, hogy fegyelemre nevelt.
Megvolt a tisztelet megkövetelése, célok kitűzése és az azokhoz való fegyelmezett eljutás módjának megtanítása.
Ma ez erősen hiányzik.
A fidesznek se vagyok nagy híve, de egy keresztény erkölcsi oktatást még mindig jobbnak tartanék, mint ezt a nihilt, ahol egy hosszabb nadrág helyett bokasálat adnak a kölyköknek. -
BonFire
veterán
Én ha szökőévenként egy review-t csinálok, abban semmi más nincs, csak a saját tartalmam, plusz az eredeti videó linkje a leírásban. Pontosan azért, mert 6 éve vagyok vlogger, és még mindig minden zöld pipa megvan, tehát nem sértettem szerzői jogot (komolyan). Olyan volt, hogy egy étteremben beszélgettünk, a háttérben pedig szólt a rádió, ezért megfogta a Content ID. Ennél a videónál elvették a bevételszerzést, és megkapja a jogtulaj. További következménye nincs. Ma meg már a kecske/káposzta rejtély is megoldódni látszik: kereshetsz vele pénzt, de meg kell osztoznod a jogtulajjal.
Ez az eszköz mi akar lenni? Nem tudom kipróbálni, mert nincs kopirájtos videóm, de egy roppant buta vágónak tűnik. Kijelöli neked az inkriminált részt, és kivágod, és újrarendereli. Ezzel megint nem csináltak semmit, mert ha szöveg van a jogsértő zenén, akkor azt is kikukázza.
Az újraszerkesztés és újra feltöltés nem opció, hiszen elveszíted az összes nézettségi adatot, pénzt, statisztikát, mert új feltöltésként érzékeli. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged