Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Én ha szökőévenként egy review-t csinálok, abban semmi más nincs, csak a saját tartalmam, plusz az eredeti videó linkje a leírásban. Pontosan azért, mert 6 éve vagyok vlogger, és még mindig minden zöld pipa megvan, tehát nem sértettem szerzői jogot (komolyan). Olyan volt, hogy egy étteremben beszélgettünk, a háttérben pedig szólt a rádió, ezért megfogta a Content ID. Ennél a videónál elvették a bevételszerzést, és megkapja a jogtulaj. További következménye nincs. Ma meg már a kecske/káposzta rejtély is megoldódni látszik: kereshetsz vele pénzt, de meg kell osztoznod a jogtulajjal.
Ez az eszköz mi akar lenni? Nem tudom kipróbálni, mert nincs kopirájtos videóm, de egy roppant buta vágónak tűnik. Kijelöli neked az inkriminált részt, és kivágod, és újrarendereli. Ezzel megint nem csináltak semmit, mert ha szöveg van a jogsértő zenén, akkor azt is kikukázza.
Az újraszerkesztés és újra feltöltés nem opció, hiszen elveszíted az összes nézettségi adatot, pénzt, statisztikát, mert új feltöltésként érzékeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest