- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Én már kétszer váltottam platformot az alapvető netezés+chat hiánya miatt. Nokia N95 majd Nokia N900. BlackBerry Z10-et is csak a droid4.3 integráció tartja életben...
Lévén FB-t ott már rég lelőtték, jött egy frissítés ami letörölte, aki meg nem frissített mint én, annak meg már a chat nem megy. Skype meg sose volt, csak a droidos. -
quailstorm
félisten
Tizent ha lehet hagyjuk. Komolyan vehetetlen szánalmas vicc kategória. Bada se volt egy nagy eresztés anno... Azokért nem kár.
Fel nem érhet egy BB OS10-hez vagy Jollához user experienceben.
A Jolláról meg annyit, hogy tessék venni egy Sony Xperia X-et: [link]
Akkor lesz egy korrekt telód, amin a hivatalos támogatás miatt jó eséllyel normálisan megy a Sailfish, de vissza lehet szaladni droidra is. -
quailstorm
félisten
Ők megpróbálták a támogatást, de korábbi generációs Qualcommoknál (1020) meg az 512RAM-os belépőknél nem tudtak elérni olyan színvonalat, amit ki lehet adni teljes nyugodtsággal. Ott volt az Insideres. Ez inkább kommunikációs hiba volt a részükről.
W10 mobile is max az UWP miatt lesz még valameddig támogatva, de az MS teljesen kiszállt a mobilozásból, elrontottak mindent amit lehet.
-
quailstorm
félisten
520-on használtam anno az utolsó W10 preview-et, rettentő rossz volt. Appok futnak, de nagyon kevés a hardver és merült mint a Titanic. 625 meg RAM és CPU párosban ugyanaz, szóval sok öröm nem lenne benne ha még valahonnan beszerezhető.
Más:
API váltás nélkül/előtt indoklás nélkül sajnos nagyon sokan kivonulnak így a piacról. Skype meg FB-hez meg még nyílt API sincs. Youtube-hoz legalább lehet klienst gyártani...
Maemo Linuxba is belerúgott a facebook, még a fejlesztőket is kitiltotta a hozzáféréstől.
Microsoft legalább jó előre szól, mikor nyomják le, és utána jellemzően technikai változtatásokat is eszközölnek. Symbianon az utolsó utáni napig használtam... Telefonon kb azóta se skypeoltam.Facebook erőszakos developer tiltására bizonyíték: [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest