- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
annyival kiegészíteném a szokszáz zenekaros dolgot, hogy van ismerősöm, aki határozottan kijelentette "ő nem hallgat magyar zenét" ... mert neki ezek nem jönnek be. Magam részéről is egy kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hány magyar együttest ismertem a tv/rádió kínálata alapján, akik zajkeltését zenének mertem nevezni... azóta, hogy rákaptam az mr2 petőfire, főleg az akusztik műsorukra, szerintem egy nagyságrenddel több magyar zenét hallgatok.
-
bambano
titán
ezen felsírtam, ekkora ökörséget hogy lehet írni...
a mai nem hibrid vetőmagokat nyugodtan újravetheted egy darabig, sem jogi, sem egyéb akadálya nincs, leszámítva, hogy egyre ritkább az, hogy nem hibridet vessenek.A hibrideket is nyugodtan újravetheted jogi értelemben, a hibridsége folytán valami korcs fog belőle kikelni, jó esetben visszaüt valamelyik felmenőjére (attól függően, hogy hányszorosan hibrid), rossz esetben összeszedi a felmenők rossz tulajdonságait és úgy kel ki.
Hibridet nem jogi problémák, hanem biológiai tények miatt nem vetünk újra. Jogi védettséget max. a génmódosított vetőmagok élveznek, az meg nálunk jelenleg tilos. Ergo a "szinte mind jogvédett" kijelentésed nem igaz, a vetőmagok zöme nem jogi úton védett vagy egyáltalán nem védett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest