- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát...
Nincs WM7, mert az WP7, de ez apróság amellett, hogy nem ismered. A Bada igen messze áll tőle, viszont használhatóságban és felhasználói élményben egy szállal nem kevesebb a többi rendszernél. Azok mondják, hogy unalmas általában, akik életükben nem használták még.
Hogy melyiket mennyi ember kezében látod, nem mutat túl sokat. Kor, nem, szociális hátér,demográfiai viszonyok, reklám, hype, stb. mind befolyásoló tényező.
A Nokiával kapcsolatban sincs igazad. Csak mert most nem megy a szekerük, kiröhögni nem röhögném ki a vállalatot, mivel a jövőt senki nem ismeri.
Alaptalan, amit leírtál, az a legnagyobb baj. Ha rendes érvek lennének, akkor más lenne.
-
Ezek szerint te tulajdonos vagy és nem olyan, ki már látott olyat, aki kirakatban látta tükröződni egy plakát képét, ugye? Gondolom ezért állítod ezt ilyen magabiztosan.
A cikkhez:
Amúgy szerintem se életszerű. Pár év alatt kinövi magát, az biztos, de jó lesz oda a középmezőny is a cikkben prognosztizált dátumig. Az igaz, hogy most kivárnak, fejlesztgetik, nem kergetik az azonnali és mindent elsöprő rendszer illúzióját (nem is értem, hogy várhatnak ilyet némelyek), aztán szépen lassan beindul ez is. Ekkora vállalatnál nem szokás gyorsan mozogni. Kiadnak valami bétától jobbat és idővel jóra csiszolják.Valentino K.:
Én max. a középkategóriát tippelném be, az alsót semmiképp. Annak én is örülök, hogy kuriózum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest