Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz
tatararpad #37 üzenetére
Elmondom, hogy az ismerőseim hogyan választanak tabletot-okostelefont: vagy megkérdeznek engem, vagy megveszik azt, amit a Samsung Smart TV vagy Samsung Certified pólós eladó ajánl nekik. Így:
-akik megkérdeztek engem, rendelkeznek Nokia 520, Nokia 620, Asha (talán 120...) és ketten Samu DuoS-al.
-akik nem kérdeztek meg engem: a Samsung termékskála igen széles terítékével (kicsi túlzással az utóbbi 3 év Samsung felhozatala megtalálható ismerőseim kollektív kezében
), elvétve egy-két Nexus és Sony.
Tabletfronton domináns a Samsung és a szolgáltatói olcsó, épphogy használható tabletek viszik a prímet.
Az IT világ nem beszél tudatos vásárlóról (mert akkor nem lehetne a sok szart rájuksózni). A vásárló a jó reklámok és a kíválló marketing alapján vásárol terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest