- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alevan
őstag
válasz
cairojack #130 üzenetére
Hülye hasonlat, de ez pontosan olyan, hogy lemegyek a piacra almát venni és azt mondja nekem az eladó, hogy 1000 forint, és választhatok, hogy ezért a pénzért EGY darab almát veszek, vagy egy egész zsákkal.
Ki az a hülye, aki az egy darab almát viszi el.
Mert hát lehet mondani, hogy "de hát nekem nem kell egy zsák alma" vagy hogy "annyit nem tudok megenni", de az ugye nem baj, ha több van valamiből, mint ha kevesebb. Mert még jól jöhet az a zsák alma később.Erről nekem ez jut eszembe:
Egy kiskereskedésben egy flakon üdítő (hogy ne reklámozzak semmit, legyen...... Coca Cola
) tegyük fel,
hogy 100 forint. Ha elmész egy szórakozóhelyre, vagy egy kicsit "francosabb" étterembe, ott egy pohár Kóla 300-500 forint. Én akármikor megyek szórakozóhelyre, mindenki tucatjával issza a 300 forintos pohár kólát, nem gondolva arra, hogy a kiskereskedésben is megkaphatja harmadáért. Tudják, mégsem csinálják.Amúgy valóban igazad van. Ezen az áron a WinRT versenyképtelen. Viszont minap olvastam "pletykákat", hogy a Microsoft nyitna kína felé. Egy MTK procival már olcsóbb a tablet. Ha nem kell magnézium ház, dokkoló, billenytyüzet, stb, már le lehet felezni az árat. És ha nem csökken olcsóbb procival a sebesség, még el is terjedhet.
Ne érts félre. Valóban, az X86 verzió többet nyújt. Viszont figyelembe kell vennni, hogy: terjed az ARM. valóban gyengébb, mint az X86 (jelenleg), de fejlődik. Kell egy rendszer ami kompatibilis ARM procikkal, miközben a ráírt programok X86-on is könnyen elindíthatóak. Ez a Windows Runtime. Idővel gyorsulni fog az ARM verzió, több API lessz, nyiltabb lessz (vagy jönnek az XDAsok és kinyitják
).
-
alevan
őstag
válasz
tatararpad #58 üzenetére
Jelenleg egy LG Optimus 7-et nyúzok (és fogok is nyúzni amíg nem jön olcsón egy Lumia 525). Még így is használhatóbb, mint egy Android ezzel a H/W-el. (Arról ne is beszéljünk, hogy Androidos évfolyamtársai hol vannak manapság).
Valóban hiányzik pár WP8 app, továbbá a touch.facebook.com napok óta szét van esve (facebook app nem jön be egy platformon sem). Viszont anyukámnak tökéletes lessz évekig (és hála az LGnek, többszöri leejtés, hasraesés, második emeletről való "kiejtés", betonon végigcsúszás után is csak 1 darab karc van a kijelzőn (viszont az alja mint a recés kés
).
-
alevan
őstag
válasz
tatararpad #37 üzenetére
Elmondom, hogy az ismerőseim hogyan választanak tabletot-okostelefont: vagy megkérdeznek engem, vagy megveszik azt, amit a Samsung Smart TV vagy Samsung Certified pólós eladó ajánl nekik. Így:
-akik megkérdeztek engem, rendelkeznek Nokia 520, Nokia 620, Asha (talán 120...) és ketten Samu DuoS-al.
-akik nem kérdeztek meg engem: a Samsung termékskála igen széles terítékével (kicsi túlzással az utóbbi 3 év Samsung felhozatala megtalálható ismerőseim kollektív kezében
), elvétve egy-két Nexus és Sony.
Tabletfronton domináns a Samsung és a szolgáltatói olcsó, épphogy használható tabletek viszik a prímet.
Az IT világ nem beszél tudatos vásárlóról (mert akkor nem lehetne a sok szart rájuksózni). A vásárló a jó reklámok és a kíválló marketing alapján vásárol terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- EA Sports WRC '23
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest