- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
válasz
Sweet Lou 6 #231 üzenetére
Fölraktam, most tesztelem, egyenlőre jól működik
Köszi!
-
pandion
tag
válasz
Sweet Lou 6 #229 üzenetére
Köszi!
Ezt én is megtaláltam, végülis ez is egy megoldás, de nem igazán barátkoztam meg ezzel a csempés megoldással, a régi all programs listás megoldás jobb lenne. -
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #163 üzenetére
Csak az Office miatt a Surface RT-n tartották meg. Mert erre eleve nem is rakhatók fel az asztali cuccok. A Win8-ra persze felrakhatók, így ebben aztán fel sem merülhetett komolyan, hogy már most teljesen kihagyják, mert "tökönszúrás lenne", igen. Hogy a 8.1-ben kicsit engedtek, messze nem arról szól, hogy ők nem akarnák erőltetni, pusztán azt mutatja, hogy a vevők nagy többsége még ennyit sem kér a metro-ból.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #161 üzenetére
Ne haragudj, de ez egyszerűen nem igaz. A start screen a metro ui indító oldala. A metro pedig az MS szándékai szerint a desktop helyett van, lesz. Utóbbi csak kényszerből maradt benne. Lásd: Surface RT-ben az MSO.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest