- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt vannak, pont ezt mondtam
- használt tablet
- nem ő kapcsolta be először, hanem a gyerek
...nem fog magától rájönni
De még csak nem is ez a gáz, mekkora logikátlanság már, hogy az All apps menüből nyitottIntéző, vagy Control Panel visszadob az asztalra? Anyuci első alkalommal úgy meg fog ijedni...@premete : Neeeee, LOOOL
-
premete
veterán
Azt már nehezebb lesz szerintem elmagyarázni a usernek, hogy a MS saját skype megnyitásához miért kell a desktopot megnyitnia, illetve a "csempéről" indított böngésző miért nem nyitja meg a beágyazott videókat,csak a desktopról indított, illetve amikor bekapcsolás után a "csempés" felület megjelenik, a rendszer még nem állt fel, az csak "parasztvakítás", se net, se semmi nem működik még kb. fél percig.
-
-
Polllen
félisten
akkor ez fog dobni rendesen az eladásokon. (mondjuk abszolút nem bánom, h image-ből nem kell visszaraknom a vistát... még ha 5 perc is lenne)
Viszont végzett a letöltéssel és ez az assistant progi egész jó. Telepíthetek, usb vagy iso létrehozása. Wow, m$-nél is beköszöntött a 2012-s év.
Bár azért az felmerült bennem, hogy lesz nekem 64bites telepítőm, mert első ránézésre a 64-bites RP alól szépen leszedte a 32 bites rendszert...
-
--Rawlings--
tag
Utóbbi kettőre válasz: amint mondtam kibírnám, szóval felraknám megszoknám -annak ellenére, hogy nem tetszik a metro-, de két kérdésre válaszolván, az OEM -amit ha jól tudom- csak 1 gépre tudok felrakni, és HW változás esetén bajos. (De javítsatok ki kérlek).
Tehát megszoknám, de OEM-et ilyen limitációval nem szívesen veszek, főleg, hogy gyakran fejlesztek a gépen. Ha rosszul tudom javítsatok, mert nem vagyok 100%-ig tisztában az OEM-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest